01-03-11

Eindelijk 1 Maart :-)

Ik verschiet er telkens van dat het weer een paar dagen geleden is dat ik nog iets heb gepost! Wat heb ik ondertussen gedaan? Een beetje huishoudelijk werk en vandaag de helft van de vensters gezeemd die ons huis rijk is, maar ik zit meer met m'n zus in gedachten...iets serieus en ernstig genoeg om me zorgen te maken en ga dat hier natuurlijk niet uit de doeken doen. Zoals de titel al zegt is het 1 Maart...nooit gedacht dat we aan die maand gingen geraken met die ijskoude winter! Hier en daar zie je zelfs zonder microscoop de knopjes van bloemen, planten en bomen tevoorschijn komen en dat doet goed jong! De vogels die in onze tuin zelfs in de winter van hunne tak maakten, kwetteren luidruchtiger dan in die vorige maanden en ook dat doet goed! Onze ouwe man of the woods (fazant) is al een paar keren komen kijken of zijn rivaal (zijn spiegelbeeld in het kelderraam) ook aanwezig was en jawel, je hoort hem (tikken) aanvallen lol...ook dat doet goed! 1 Maart en alles komt in beweging...zelfs ik! ;-)

15:56 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (7) | Tags: maart, bloei, fazant | Pin it!

Commentaren

Yep Maart, nu nog zeer koud maar straks zitten we echt weer op een terrasje te genieten van de kleuren die gaan overheersen! Heb daar veel zin in.

Gepost door: danique | 01-03-11

Reageren op dit commentaar

Kan goed doen he ! 1 maart en ik had de indruk dat de lucht vandaag helderder was dan anders, tis nu kwart na 6 en bijlange nog ni donker, de vogelkes hebben t kwetteren zelfs nog ni gestaakt, heerlijk toch ! tis nog wel friskes buiten maar stillekes aan is er toch beterschap en warmte in 't zicht en dat doet al veel !!
Groetje,

Gepost door: AmaZony | 01-03-11

Reageren op dit commentaar

K heb vandaag voor de eerste keer terug de was buitengehangen, en daar was ik zo blij om, hoewel ik dat lastig vind ze, so heel de tijd met de armen omhoog en die zware wasmand naar buiten dragen, maar bon, t is me gelukt, en ik voelde wat je voelde ( allee denk ik toch) ietsiepietsie lente!
liefs
christa

Gepost door: christa | 01-03-11

Reageren op dit commentaar

dag Maike!

Ja zeker het is Maart! Onbegrijpelijk maar waar het gaat weer vlug.
Mijn krokussen zijn zo mooi in de perken en in het gras!
De kleuren doen een mens goed en de knoppekes op de bomen en struiken zijn al goed zichtbaar en uwe Fazant zal weer zijn spiegelbeeld aanvallen om zijn zogezegde rivaal de loef af te steken!! hihiiii

Geef je een complimentje voor je mooie blog!

groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 01-03-11

Reageren op dit commentaar

De tijd vliegt inderdaad, maike!
Voor we er erg in hebben, staat de zomer weer voor de deur.

Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 01-03-11

Reageren op dit commentaar

misschien nog 2 mindere maanden, maar met mei kan het niet meer stuk hé, en we naderen iedere dag!

Gepost door: joten | 02-03-11

Reageren op dit commentaar

Zalig is het, de eerste zon na de winter is een echte oppepper.

Gepost door: bea | 02-03-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.