03-04-11

Uitmesten en opruimen!

Gisteren tenvolle genoten van de zon, het was een echt terrasjesdag, maar vandaag zondag ben ik nog maar eens bezig geweest met een keukenkast uit te mesten en heb weer wat gevonden om naar het containerpark te doen. Vergeleken met vroeger maak ik nu korte metten met alles waarvan ik nog maar denk dat ik het niet meer nodig heb en elke zondag -als het me lukt- pak ik een kast onderhanden tot alles blinkt en er niet veel meer overschiet zie...ben toch alleen en moet me met iets kunnen bezig houden. En terwijl ik me half in de onderste kast probeer te steken...zonder pijn lukt dat toch niet, denk ik: " 'k zou een nieuwe keuken moeten hebben, met alleen op schouderhoogte kasten die vooral niet diep zijn en onderaan niks meer!" Zo ga ik mij de hele week koest houden tot de volgende zondag om dan de volgende kast in te duiken en weer te denken dat...! ;-)

15:10 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (3) | Pin it!

Commentaren

Groot gelijk dat je meteen wegdoet wat je niet meer gebruikt, doe ik tegenwoordig ook. Een mens denkt dat ie veel heeft en het meeste is nutteloos dings dat niet gebruikt wordt. Opgeruimd staat netjes en als je genoeg wegdoet kan alles mss in de kasten waar je het best aankan.

Gepost door: bea | 03-04-11

Reageren op dit commentaar

Kast per kast kom je er ook wel. Op je eigen tempo, niemand die er zich aan stoort.
Weggooien wat niet meer nodig is, ik kan het, maar manlief is er zo eentje die alles nog wel eens kan gebruiken ... waardoor onze zolder uitpuilt van dingen die al jaren te liggen wachten op gebruik ;-)

Gepost door: Mamapippa | 03-04-11

Reageren op dit commentaar

kan je die twee roddeltantes niet eens vragen? die tante kaats, of hoe heten ze, 'k heb ze eens bezig gezien, ja goewere, kuisen kunnen ze :-)

Gepost door: joten | 04-04-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.