08-05-11

Anoniem Anonymus

Komen er bij jullie ook anoniem lezen? Bij mij wel, elke dag, zelfs in het weekend. Of ik daar mee inzit? Nee zunne, want dat wil zeggen dat m'n blog interessant genoeg is ;-)
De titel Roddelkont geeft nu niet bepaald een positieve indruk weer maar ik ben er zeker van dat mijn kijk op roddelen altijd nog beter is dan doen alsof je een heilige bent hè. Degenen die anoniem komen lezen zijn misschien mensen die via hun werk de blogjes af gaan om de verveling te verdrijven en ik geef ze daar geen ongelijk in en op die manier krijgen zij ook een kijk in de denkwereld van anderen dan de die waarmee ze dagelijks omgaan. Wij smijten per slot van rekening onze blog op internet, wat wilt zeggen dat iedereen mee mag lezen en reageren, al is het anoniem. Hebben wij dat niet graag, dan sluit je de commentaren en de zaak is opgelost -Ik moet zeggen dat het toch één van de voordelen van skynet is geweest om dat in te voeren- :-)
Ik vind zelfs niet dat ik het recht heb om iemand die anoniem komt lezen een gluurder of wat dan ook te noemen, want dan ben ik er eentje die niks kan uitstaan, zo iemand die keikorte tenen heeft, eentje die blaft en grolt als het haar niet aanstaat, lol. Nee, bij mij mogen ze anoniem alles lezen en ik weet zeker dat er bij zijn die het volkomen met me eens zijn, want roddelen is eigen aan de mens, het hangt er gewoon vanaf HOE je roddelt (zie mijn linkerkolom).

09:10 Gepost in Algemeen | Commentaren (16) | Pin it!

Commentaren

Das waar maike, t feit dat n blog openbaar is maakt dat iedereen kan komen lezen. Of ze nu al of niet n reactie achterlaten... Is soms wel grappig : bij de 'gedetailleerde statistieken' in het skynetmenu kan je zien via welke sites men op je blog terecht is gekomen en soms staan er ook de sleutelwoorden die ze ingetypt hebben. Zo heb ik er regelmatig die 'bloesje uit' zoeken en zo op mijn blog belanden omdat ik ooit eens een plantje gefotografeerd heb en daar deze titel aan koppelde. Lol ik denk dat die wel teleurgesteld worden en naar iets anders dan n plantje op zoek zijn... Vanzelfsprekend dat die geen reactie achterlaten he lol ! Groetje,
ps : En ? al wat bij-gerust ?

Gepost door: AmaZony | 08-05-11

Reageren op dit commentaar

Lol, ja, je komt de raarste dingen tegen in de statistieken :D

Gepost door: maike | 09-05-11

Het gaat al iets beter Ama, thx :-)

Ps: Was ik er vergeten bij te melden.

Gepost door: maike | 10-05-11

Roddelen is roddelen :-) Maar er is inderdaad een verschil, de ene doet het al wat giftiger dan de andere. Naar roddelnormen doe jij het goed, het is eerder uw eigen mening dat je geeft en ik kom graag lezen en laat meestal, altijd denk ik, een reactie na. Maar dat is omdat ik weet door een vorige post dat je graag reacties krijgt. En omdat je zou blijven doorgaan reageer ik :-) Stel je voor dat iedereen hier anoniem kwam lezen en dat jij dan zegt: FOERT! Tja, ik zou uw geschrijfsel missen!

Gepost door: bea | 09-05-11

Reageren op dit commentaar

Je hebt gelijk, het is niet eens echt roddelen, maar eerder mijn en voor velen een eigen kijk op de wereld. :-)

Gepost door: maike | 10-05-11

Ik laat normaal altijd een reactie achter als ik op een blog ga lezen. Tenzij het thema van de blog me helemaal nie aanspreekt of als ik echt nie weet hoe te reageren. Dat laatste gebeurt zelden.

Nog een fijne avond, maike!

Gepost door: Ri@ | 09-05-11

Reageren op dit commentaar

Zo is dat Ri@ :-)

Gepost door: maike | 10-05-11

Anonieme meelezers zijn er waarschijnlijk overal ... ik doe het zelf ook wel 'ns (oeps, mezelf verraden). Maar ook ik zit er niks mee in.
En wat roddelen betreft, o ja, ik doe het ook, en ik vind het heerlijk om roddels van anderen te horen. Maar hoeveel waarheid zou er nog in een roddel zitten ? Hoe verder hij rolt, hoe groter hij wordt. Dus veel waarde hecht ik er niet aan, en toch blijf ik ze graag horen, lol !

Gepost door: Mamapippa | 09-05-11

Reageren op dit commentaar

Ik ben al content dat mijn lezers/reageerders doorhebben dat mijn Roddelkont geen echte roddelblog is.
...Hoe verder hij rolt, hoe groter hij wordt...vind ik een keigoede zin Mamapippa en heeft inderdaad weinig tot geen waarde! :-)

Gepost door: maike | 10-05-11

hai maike,
het is ook niet verplicht om een reactie achter te laten.... gewoon ff lezen is ook leuk....
maak er een mooie dag van...

Gepost door: inuzz | 10-05-11

Reageren op dit commentaar

Anoniem of niet, het maakt niet zoveel uit, je voelt op de een of de andere manier de belangstelling van de lezers.
Meestal reageren de bekenden wel maar hebben de anderen misschien een beetje drempelvrees ?
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 10-05-11

Reageren op dit commentaar

goh roddelen, weet niet, is zoiets als je mening geven zeker? op de een of andere manier is dan zowat iedere blogger een roddelaar, en iedere fotoblogger een voyeur...bedoel maar, 't is maar zoals je het bekijkt of benoemd zeker? ik vind gewoon: ieder diertje zijn pleziertje!

en anonieme lezers, ik denk het wel, 'k heb zo'n 50 lezers per dag, en een 20-tal reacties op de blog, plus dan nog een reactie of 5 via mail(sla me dood waarom!)

en inderdaad, soms zie je rare dingen in de statistieken, ik heb al seks-zoektermen gelezen waar ik nog nooit van gehoord, laat staan geschreven had, en toch landen ze bij mij...ik vrees dat ik de perversie uitstraal!

Gepost door: joten | 10-05-11

Reageren op dit commentaar

heb een hele lithanie achtergelaten, MAAR ik zal dus geduld hebben :-)

Gepost door: joten | 10-05-11

Reageren op dit commentaar

Doet me deugd een lithanie van u te lezen joten :-)
Geduld is bij skynet een vereiste...heb je gemerkt hè.

Gepost door: maike | 10-05-11

ik zet bijna altijd een reactie, maar als ik tussen de 70 en 100 lezers per dag heb en slechts een handvol reacties, vind ik het ook een beetje vreemd, maar k lig er niet wakker van! Als je iets op t net smijt mogen we niet klagen dat het gelezen wordt, want t is wel de bedoeling dat het gelezen wordt!
groetjes

Gepost door: christa | 10-05-11

Reageren op dit commentaar

anoniemen genoeg
tussen de 10 en 20 reacties, maar wel 70 bezoekers of meer
k heb rond de kerst of was het nieuwjaar k weet niet meer
gevraagd dat iedereen die op bezoek kwam nu eens elk zou reageren voor ene keer, maar zelfs die oproep is de mist ingegaan, haha

ach, als ze komen kijken is het dat het ze interesseert hé
beter zo dan geen bezoekers

Gepost door: fotorantje | 12-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.