11-05-11

Schoon?

Als ik moet rusten en dus niet goed weet wat te doen word ik wat ambetant, niet onaangenaam ambetant, maar dan komt er bij mij een trekje naar boven dat in andere omstandigheden opgeborgen blijft. Ik heb dan van die uitspraken waar ik anders van zou blozen :-)

Zaterdag was zo'n 'ambetant' dagje...

We zien bekenden op een terrasje zitten als we daar op ons gemak komen aangewandeld:
"Joehoeee, kom erbij zitten!"
Wat we dus doen.
Na wat heen en weer gebabbel zegt er eentje: "Das een schoneke he, die daar." De koppen draaien naar de richting die haar vinger subtiel aanwijst.
"Godja, wat is schoon, ik ben veel schoner."
Je had hun gezichten moeten zien, lol.

Bij de meeste vrouwen liggen zulke thema's uiterst gevoelig, zeker als je dit van jezelf vind en ik kan het niet laten om op zo'n 'ambetante' momenten mezelf in te tomen. Nochtans kennen deze vrouwen mij redelijk goed en telkens weer lopen zij er in en geniet ik als alle koppen zich naar mij draaien en hun ogen zeggen: "Amai, gij durft!" Hun mannen kijken eerst ook op hoor maar zitten een paar tellen later al te grinniken en wat die denken...geen idee, lol.

15:15 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (8) | Pin it!

Commentaren

Dag Maike!

Hhii, jij durft!!
Groot gelijk da is eigenwaarde!
Velen durven dat nog niet te zeggen maar denken het wel!
Ja, met elf tetterwijven en het was een kippenhok al een geluk dat de leidster af en toe zegt: "mensen ieder op zijne toer".
Soms ga ik met hoofdpijn naar huis en toch ben ik gelukkig dat ik ze weer allemaal gezien heb en eens kunnen zagen heb over ons ziek zijn.
Wens je een fijne dag, liefs annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 11-05-11

Reageren op dit commentaar

:-) dat is klappen sè...als een ander niet stoeft met je moet je het zelf doen hé. Soms zeg ik ook dingen, het wordt er eerder uitgeflapt, waarvan anderen precies niet weten hoe ze erop moeten reageren. Ik noem dat 'humor' maar sommige snappen dat niet, behalve zij die me al lang genoeg kennen. Hahaha, ik kan me voorstellen hoe uw tafelgenoten u bekeken.

Gepost door: bea | 11-05-11

Reageren op dit commentaar

Hey Maike, k heb je raad gevolgd! Srry, voor de verwarring, maar jij begrijpt me wel hé! De grote gier die alleen uit is op centen, en geen traan heeft gelaten, grrrr, k heb me zo moeten inhouden hé, enfin, k zal in t vervolg meer moeten opletten wat ik waar placeer! Maar met zo'n warhoofd, niet zo simpel soms!
groetjes

Gepost door: christa | 11-05-11

Reageren op dit commentaar

Iedereen heeft een ander gevoel voor humor en t ja als ze je dan niet goed kennen kan dat wel es rare blikken opleveren, maar so what ? ge moogt toch over uw eigen zeggen wa ge wilt he. Enne ik kan jouw gevoel voor humor wel smaken, zelfs bij de meest ernstige onderwerpen maak je soms gebruik van woordspelingen of formuleringen die alles een tikkeltje luchtiger maken, een vleugje (ook al ist soms zwarte) humor erbij ... lucht op !
Groetje,

Gepost door: AmaZony | 12-05-11

Reageren op dit commentaar

Hihi, ik zou die gezichten graag gezien hebben !

Gepost door: Mamapippa | 12-05-11

Reageren op dit commentaar

woeha, heel eerlijk? zoiets vind ik echt de max! zo echte humor maar dat er eigenlijk niemand durft te lachen omdat ze niet goed weten of je het meent of niet!!! zalig gewoon!

Gepost door: joten | 12-05-11

Reageren op dit commentaar

Voila :-)

Gepost door: maike | 12-05-11

haha, goed gezegd

Gepost door: fotorantje | 12-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.