12-05-11

Men neme:

3 soeplepels magere Youghurt
1 soeplepel slaolie
1 mespuntje planta
Klop het eiwit van 1 ei tot schuim en voeg het toe aan het papje
Doe dit papje in een klein potje goed afgedekt 1 nacht in de koelkast staan en je dag/nachtcrème is klaar!

Wat ik hiermee wil zeggen, is dat er gewoonweg geen crème bestaat die rimpels bestrijdt, zelfs de dure niet!
Je kunt evengoed zelf een mengsel ineen flanzen en dènken dat het helpt...is veel goedkoper! Wil je je huid scrubben? Voeg er dan wat duinzand aan toe! Het enige wat een dag/nachtcrème doet, is dat een droge huid niet droog meer aanvoelt en heb je een vettige huid, dan giet je er gewoon een scheutje alcohol bij! Nu gij en dan ik weer ;-)

 

Ik koop nog steeds mijn dagcrème...je weet maar nooit! :p

22:33 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Tags: dagcrème, nachtcrème | Pin it!

Commentaren

ik gebruik ook een dagcrème, anders heb ik droge schilfers in m'n gezicht en dat is echt geen zicht
fond-de-teint en zo'n toestanden gebruik ik nooit, maakt je huid alleen maar vies door de poriën die dat bruinsel opslorpt, bah
een paar maanden geleden zei een huidspecialiste dat ik maar één rimpel heb, tussen m'n wenkbrauwen, haha, teveel nadenken zeker
k had wel liever een paar rimpels meer gehad in de plaats van een ouderdomsplekje die ik op m'n kaak heb
voilà en nu weet je alles over m'n gezicht :-))

OT inderdaad papaver

Gepost door: fotorantje | 12-05-11

Reageren op dit commentaar

Ik gebruik ook dagcréme gewoon kleurloos spul. Als ik dat niet aansmeer voel ik me niet 'af'. Dat is een gedacht hé, mens ik doe dat al jaren. Een dagelijkse gewoonte is dat geworden net als het gebruik van bodymilk. Maar die fabeltjes van anti-rimpel geloof ik ook niet, ik ben een nuchter mens :-) Moest dat waar zijn dan liepen alle bejaarden met een babygezichtje. Of zouden die geen dagcréme smeren???
Uw crémeke is wel iets speciaals, de droge huid zal er zeker genoeg vet van krijgen. En voor de vettige huid een scheutje alcohol erbij...ik zou dat scheutje in mijn keel gieten :-)

Gepost door: bea | 13-05-11

Reageren op dit commentaar

Ik heb dat staan dagcrème, ooit eens gekocht op een demonstratie van Mylène om een collega te plezieren, maar ik doet dat nooit aan!
Deze morgen heb ik eens mijn dure tube bodylotion( van de apotheek) gebruikt om mijn lichaam in te smeren, vooral mijn armen en benen dan, ik begon zowat op een vis te lijken, mijn vel kwam zodanig droog dat je zou denken dat ik schubben aan het kweken ben!
Maar ik begin me wel af en toe te schminken, als ik op baan moet met mijn ventje, ik wil er in elk geval, niet ziek uitzien, misschien als compensatie, vroeger deed ik dat heeeeeel zelden!
groetjes

Gepost door: christa | 14-05-11

Reageren op dit commentaar

Ik heb gelukkig tot nu toe een vrij vette huid, dus geen rimpels en alleen een basis-crème nodig onder de zeer zelden gebruikte make-up.
Dat heeft zo zijn voordelen als de zon schijnt en je zonnecrème moet smeren want op welk moment smeer je die dan?
Voor of na, dus bovenop of onder de dagcrème ?
En wat als je in zee gaat ? Neem je dan je volle make-up tas mee want als je uit het water komt kun je natuurlijk die hele operatie herbeginnen. Niet simpel volgens mij.
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 14-05-11

Reageren op dit commentaar

dat doet me denken aan al die producten voor mannen tegen haarverlies of kaalheid. een vriend van me is zijn haar beginnen verliezen toen hij rond de 25 was, hij vond dat een regelrecht drama en heeft er sindsdien al duizenden € aan uitgegeven. als je eens nuchter nadenkt, als er ook maar één werkend product zou bestaan, hoe duur ook, zou er dan nog ook maar ergens een rijke kaalkop rondlopen?

Gepost door: joten | 15-05-11

Reageren op dit commentaar

Ik heb een droge huid en 'pap' bijgevolg nogal veel, anders voelt alles zo gespannen aan. De dag én nachtcremes + resem body lotions ontbreken hier dus niet. Geen duur spul, gewoon wat op't moment in de aanbieding is in de supermarkt. Anti-age of anti-rimpel.... pffff... nee da geloof ik niet. Geld stopt t ouder worden niet... er is al veel te koop maar eeuwige jeugd nog ni zenne..
K zou anders wel beginnen sparen lol !
Groetje,

Gepost door: AmaZony | 15-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.