24-05-11

maike's roddel

Eelt, bah!
*********

Vrouwen met eelt op hun hielen, zo'n eeltgroeven, is echt vies vind ik, bah! Nu mag je eender welk sandaaltje dragen, eender welke aansteker of pumps die achteraan open zijn dragen, duur of goedkoop, 't is en blijft geen gezicht. En ik heb er al veel gezien hoor en dan lakken ze hun teennagels ook nog, bah! Zien die dat dan niet, of willen ze dat niet zien? Is het luiheid of kunnen ze er niet aan? Nochtans zijn er middelen genoeg om er iets aan te doen, zelfs al heb je niet de luxemiddelen. Als je er te lui voor bent...tja, dan heb je geen respect voor je lichaam hè. Kun je er niet aan, laat je partner het dan doen of iemand die je heel goed kent. Koop een produkt bij de apotheker en smeer op tijd en stond je voeten er mee in als je in bad bent geweest, duur is het niet en je komt er lang mee toe. Je voeten moeten geen babyvoetjes zijn hè, dat kan ook niet, onze voeten dragen ons gewicht al jaaaaaren. Verwen ze inplaats van ze te mishandelen! Over de mannen kan ik niet veel zeggen omdat ik zelden hun blote voeten te zien krijg ergens op een terras, ze zitten meestal verborgen in sokken of mocassins...mmm...heb zo het idee dat zij ze met reden verbergen, hehe ;-)

17:48 Gepost in Algemeen, Roddels | Commentaren (11) | Tags: eelt | Pin it!

Commentaren

Zeg wel, sommige hun voeten, jakkes!! Dat ze dat zelf niet zien dat het echt niet kan. Verzorgde voetjes ogen zo mooi!

Gepost door: just-me | 24-05-11

Reageren op dit commentaar

Ik heb geen eelt op mijn hielen, nooit gehad. Ik kan ook geen sandaaltjes of pumps of open schoentjes meer dragen. Ik lak mijn teennagels dus ook niet meer want mijn nagels kunnen dat niet meer aan, ondanks de goede zorgen van mijn pedicure.
Mijn voeten zijn geen babyvoetjes maar olifantenvoeten, opgezwollen, waterhoudende voeten waarvoor ik geen elegante schoenen vind. Naar een feestje ga ik in een maatje 41, vroeger maatje 39, plat en zwart en neutraal. Ik voel me alleen gemakkelijk in wandelschoenen van Adventure. Geef me eens raad maike. Alvast bedankt.

Gepost door: Leva | 24-05-11

Reageren op dit commentaar

Ik kan je echt geen raad geven Leva, me dunkt dat je er alles al aan doet wat kan hè.

Gepost door: maike | 24-05-11

Hoi maike,

t is inderdaad geen zicht, maar t lijkt me ook nog pijnlijk als je met kloven in de hielen moet lopen.
Overmorgen komt mijn pedicure weer, dan kan ik er weer zo'n week of 6 tegen. Ik vind t geen overbodige luxe.

Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 24-05-11

Reageren op dit commentaar

Dat is inderdaad geen zicht. Maike, ik moet echt lachen...zoals jij het beschrijft: kloven en gelakte nagels (waarvan je zeker weet dat er onder die nagels een schel viezigheid zit, bweugh!) Ik vind dat ook vies. Ze mogen nog zo mooi opgetut zijn maar vuile of vieze voeten helpen alles om zeep.

Gepost door: bea | 24-05-11

Reageren op dit commentaar

Dag Maike!

Daar ben ik het volledig mee eens!
Ben medische podologe en het is een onprettig gezicht als ge die vieze hielen zit van de mensen in de zomer!
En het ergste van al is dat ik daar altijd naar kijk he ik denk dat het beroeps misvorming is!! hihiii
Er zijn zo'n goeie produckten in de handel en een beetje raspen na douche of bad vraagt tochniet veel tijd he!!
Een zalfje erop en je bent weer fris voor de hele dag!!
10 minuutjes werk en je bent verzorgt aan je voetjes!
Hahahaaa, schilderen doen ze die nagels wel maar het is geen gezicht als er dan kloven en rappen op hun hielen staan , bahhhh!!

Toch een fijne da voor vandaag he!!
En verzorg jij je voetjes maar goed!
Volgende week komt mijn pedicure die van mij weer verzorgen si!

daaag liefs annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 25-05-11

Reageren op dit commentaar

tja, waarom zouden mannen daar geen last van hebben? ik ga om de maand eens naar de pedicure, en tussendoor rasp en zalf ik zelf.
volgens haar is dat te veel van op blote voeten te lopen, zou wel kunnen, want ik loop meestal blootsvoets waar ik maar kan.

Gepost door: joten | 25-05-11

Reageren op dit commentaar

Ik vind het ook niet mooi, heb zelf gelukkig niet veel last van eelt, oef! dus ik mag met gelakte teennageltjes lopen, hihi.
Mja, mooie benen heb ik ook niet bepaald en al geen mooie armen ook, dus zal je me heel weinig zien met blote armen.
Maar kloven had ik wel aan mijn handen en owee dat is heel erg pijnlijk! Groetjes

Gepost door: christa | 25-05-11

Reageren op dit commentaar

Euh tja ik heb niet bepaald mooie hieltjes, is blijkbaar van als kind vaak (en nu ook nog) blootvoets te lopen. Kreeg je sterke voeten van zeiden ze me, en inderdaad ik liep zonder boe of ba over kiezelsteentjes, heet zand, enz .. én ook nu nog heb ik sterke, maar geen mooie, voeten. Ik smeer allerlei zalfjes, ga naar pedicure, neem voetbadjes ed, dat verhelpt en verdoezelt wel wat, is gelukkig niet zoooo erg dat ik kloven heb, maar écht mooie hieltjes zal ik nooit krijgen. En ben ik nu gedoemd om altijd gesloten schoenen te dragen ? Mag ik m'n nagels niet lakken ? Weet je, wie m'n hieltjes niet kan aanzien, moet maar wat hoger of in't ergste geval de andere kant uitkijken, lol, mocht je me tegenkomen, je bent gewaarschuwd he maike !
Groetje,
Groetje,

Gepost door: AmaZony | 26-05-11

Reageren op dit commentaar

Zolang je ze maar verzorgd is 't goed en mag je hier over de mat springen ;-)
Maar zeg nu zelf, er zijn zo van die hielen waarbij het vuil mss al weken vermengd zit met het eelt...evenzo met de nagels van hun tenen die ze een lakje verf geven zonder eerst de vuiligheid eruit te wassen, brrrrrrrrrrrrrr!

Gepost door: maike | 26-05-11

die eelt krijg je van met open schoentjes te lopen hé
dus op het einde van de zomer heb ik er al meer last van dan in het begin
en als je niet zo lening bent is het verdorie moeilijk om dat te verzorgen, maar k doe mijn best en zal nu nog meer mijn best doen, k ben al bang van miss roddelkont tegen te komen ;-)

Gepost door: fotorantje | 27-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.