27-05-11

Naar 't schijnt

zijn er weer probs geweest op de blogs? Niet kunnen inloggen enz.? Als dat waar is heb ik weer wat gemist! En naar het schijnt zijn er weer een paar bloggers afgestapt? Alé, ik verschiet daar niet van hoor, maar ik betwijfel het of het gras daar groener is dan hier. Naar het schijnt krijgen reageerders vlugger grijs haar als ze hier op de skynetblogs reageren? Daar verschiet ik ook niet van, lol. Als ik mijn haren niet laat verven dan weet ik wel zeker dat ze witter zien dan toen ik pas blogde :p

22:54 Gepost in Roddels | Commentaren (14) | Pin it!

Commentaren

ja t schijnt
maar bij seniorennet heb ik er geen last van :-)
maar dat grijs, t is daarmee dat de laatste jaren er meer grijs bijgekomen is, k wist al niet hoe het kwam

Gepost door: fotorantje | 27-05-11

Reageren op dit commentaar

overal is er wel eens iets zeker... ik heb er niks van ondervonden.

Gepost door: just-me | 28-05-11

Reageren op dit commentaar

ja, ik kon niet inloggen om iets te posten en grijs haar heb ik al veel langer dan dat ik blog,ik krijg er andere reacties op zoals de vliegende zenuwen bvb lieve groetjes van mij

Gepost door: paulientje | 28-05-11

Reageren op dit commentaar

Looool :D

Gepost door: maike | 30-05-11

Na wat omzwervingen ben ik bij blogger.com terechtgekomen. Het biedt de mogelijkheid om je blog helemaal aan te passen aan je eigen smaak en goesting. En het is allemaal nog redelijk gebruiksvriendelijk ook. Af en toe zijn er natuurlijk kleine akkefietjes.
Maar ja, het is overal wel iets en het gras is altijd groener aan de overkant. En het is natuurlijk niet zo simpel om je blog te verhuizen naar een andere provider, zeker niet als die blog het nodige succes kent en je veel trouwe lezers moet zien mee te verhuizen.

Gepost door: Sharp Ben | 28-05-11

Reageren op dit commentaar

Grijs haar heeft ook zijn charmes :-) Er zal overal wel iets zijn dat niet werkt zoals we zouden willen. Zelf ben ik honkvast: ik blijf waar ik ben, al was het maar omdat ik er geen flauw idee van heb hoe je een gans blog kan verhuizen naar een andere provider :-) , gemakzucht dus.

Gepost door: bea | 29-05-11

Reageren op dit commentaar

Ben en Bea: Als ik zou verhuizen neem ik deze inboedel al zeker niet mee, dan begin ik met een nieuwe lei :-)

Gepost door: maike | 30-05-11

Ach, Maike, blijf maar gewoon waar jij bent, het gras kan idd misschien effe groener lijken langs de andere kant, maar het kan daar ook dor worden!
We weten je telkens wel te vinden!
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 29-05-11

Reageren op dit commentaar

is het mss niet doordat er een paar maal kort na elkaar problemen geweest zijn met telenet?

Gepost door: joten | 30-05-11

Reageren op dit commentaar

Wij hebben Belgacom joten, en wees maar zeker dat die al-tijd troubles geven! Overschakelen naar Telenet doen we niet :p

Gepost door: maike | 30-05-11

ha, tot voor een jaar had ik ook Belgacom, ben dan veranderd (mijn vrouw wou een digicorder, en ik een stuk sneller internet, en alles samen waren we goedkoper af dan bij Belgacom) maar qua problemen en service denk ik dat de ene niet moet onderdoen voor de andere!
have ne nice day hé :-)

Gepost door: joten | 30-05-11

Reageren op dit commentaar

Ja t was weer van da ! Maar deze keer waren ze wel zo attent om een melding te plaatsen zodat we tenminste van iets wisten.De algemene service van Skynet vind ik nog te doen, zal op een ander ook wel ni altijd pikkobello zijn zekers. Heb ook al probs ondervonden bij t bezoeken van andere blogplatforms. Wordpress lijkt me op dat gebied nog het beste maar weet niets van de gebruiksvriendelijkheid .. Waar ik me vooral aan erger bij Skynet zijn die spamcodes, hoofd-én kleinlettergevoelig dan nog! Maakt het voor velen heel moeilijk en dan komt er nog bij dat je reactie niet onmiddellijk verschijnt ... heel verwarrend. Is ook een beetje uit gemakszucht dat ik hier blijf, maar net zoals jij, zou ik helemaal opnieuw beginnen als ik verhuis. Zal nog ni voor direct zijn, en weet je , ik zal je eens voer voor een nieuwe roddel geven se : Ik kreeg van Skynet een mail dat er een top 5 van de blogs gemaakt is en de mijne is erbij ! Nu worden die 5 bloggers uitgenodigd in Brussel (White Hotel) voor een fotoshoot met een professionele fotograaf en een interview, ge zult er dus nog wel van horen en/of zien. Wie die andere 4 zijn weet ik niet... Ben wel reuze benieuwd wat dat daar gaat worden en ik hoop van toch effe iets over die probs te kunnen zeggen zenne. Maar allee t is toch een schoon geste naar mij toe he. Al ben ik nu ni bepaald zo tuk op n fotoshoot, t is t gebaar dat telt ... we zullen wel zien.... enne , maike, ik zal vragen om m'n voetjes niet in beeld te brengen lol
Groetje,

Gepost door: AmaZony | 31-05-11

Reageren op dit commentaar

Door de jaren heen heb ik ook al verschillende blogplatforms bezocht en telkens eentje aangemaakt, maar er was steeds iets wat me deed besluiten om bij skynet te blijven, euh...mss ook luiheid. Nu heb ik eentje aangemaakt op Wordpress en als ik er een postje wil typen, weet ik niet wat te zeggen lol. Maar ik kan me wel degelijk ergeren aan verschillende zaken bij skynet hoor, das soms niet te doen hoe die bezig zijn!

Nee, een roddel ga ik niet maken over die top 5 want jij staat daarin, lol. Je hebt dan ook een interessante fotoblog waar af en toe leuke anekdotes bij staan, dus...een dikke proficiat heb je van mij al zeker! :-)

Wat die hielen betreft: Doe kniehoge laarzen aan en een kort rokje...wedden dat je meer shoots gaat hebben dan de andere vier ;-)

Gepost door: maike | 31-05-11

Reageren op dit commentaar

looool , goeie tip ! Alhoewel het me niet echt om die shoot te doen is... dat m'n foto's extra in de kijker gezet worden dat is de reden dat ik naar daar ga. Ik sta veel liever zelf achter de camera dan ervoor, al die aandacht voor de fotograaf zelve pfff... maar hoort er nu eenmaal bij ... blijkbaar zijn er geen foto's zonder fotograaf lol
Goeie nacht maike !

Gepost door: AmaZony | 31-05-11

De commentaren zijn gesloten.