30-05-11

Bij ons rondom ons

Gekke titel hè, maar ik kon moeilijk in onze natuur schrijven ;-)
Bij ons in onze tuin is het volgens mij elke dag feest want er komen steeds weer nieuwe bewoners of hoe zal ik het zeggen, nieuwe doortrekkers? Of vakantiegangers? Of...tijdelijke bewoners bij. Een maand of twee geleden zag ik voor het eerst een pikzwart dwergkonijntje in onze tuin zitten, die trouwens al heel wat gaatjes heeft geboord, een geluk dat ie onze gazon niet onder z'n pootjes heeft genomen. Ik denk dat men het konijntje heeft losgelaten of is het losgebroken, kan ook, en heeft het volgens mij een nieuwe thuis rechtover ons -daar is een veld- maar hij/zij steekt elke dag de straat over om in onze tuin 'k weet niet wat te doen. Nijntje mag wat mij betreft blijven zodat ik niet hoef te denken dat ie den ene of andere dag dood op straat komt te liggen.  Ik denk zelfs dat ie een wild gezelleke heeft gevonden :-) Mijn man heeft ze 's morgens heel vroeg toch al eens samen gezien...en wie weet...!  Telkens ik dat zwartje zie moet ik denken aan de tekenfilm 'Bright Eyes' van Simon and Garfunkel, alleen...zijn ze bij ons wel aan het goeie adres :-)

12:16 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (7) | Tags: dwergkonijntje | Pin it!

27-05-11

Naar 't schijnt

zijn er weer probs geweest op de blogs? Niet kunnen inloggen enz.? Als dat waar is heb ik weer wat gemist! En naar het schijnt zijn er weer een paar bloggers afgestapt? Alé, ik verschiet daar niet van hoor, maar ik betwijfel het of het gras daar groener is dan hier. Naar het schijnt krijgen reageerders vlugger grijs haar als ze hier op de skynetblogs reageren? Daar verschiet ik ook niet van, lol. Als ik mijn haren niet laat verven dan weet ik wel zeker dat ze witter zien dan toen ik pas blogde :p

22:54 Gepost in Roddels | Commentaren (14) | Pin it!

24-05-11

maike's roddel

Eelt, bah!
*********

Vrouwen met eelt op hun hielen, zo'n eeltgroeven, is echt vies vind ik, bah! Nu mag je eender welk sandaaltje dragen, eender welke aansteker of pumps die achteraan open zijn dragen, duur of goedkoop, 't is en blijft geen gezicht. En ik heb er al veel gezien hoor en dan lakken ze hun teennagels ook nog, bah! Zien die dat dan niet, of willen ze dat niet zien? Is het luiheid of kunnen ze er niet aan? Nochtans zijn er middelen genoeg om er iets aan te doen, zelfs al heb je niet de luxemiddelen. Als je er te lui voor bent...tja, dan heb je geen respect voor je lichaam hè. Kun je er niet aan, laat je partner het dan doen of iemand die je heel goed kent. Koop een produkt bij de apotheker en smeer op tijd en stond je voeten er mee in als je in bad bent geweest, duur is het niet en je komt er lang mee toe. Je voeten moeten geen babyvoetjes zijn hè, dat kan ook niet, onze voeten dragen ons gewicht al jaaaaaren. Verwen ze inplaats van ze te mishandelen! Over de mannen kan ik niet veel zeggen omdat ik zelden hun blote voeten te zien krijg ergens op een terras, ze zitten meestal verborgen in sokken of mocassins...mmm...heb zo het idee dat zij ze met reden verbergen, hehe ;-)

17:48 Gepost in Algemeen, Roddels | Commentaren (11) | Tags: eelt | Pin it!

22-05-11

De aanhouder wint!

Ik was al een paar maanden op zoek naar ronde tafelkleedjes voor in de living en kon ze maar niet vinden, toch geen van 1.70m diameter en al zeker niet de kleur en het materiaal dat ik wenste. De moed zonk me bijna in mijn schoenen tot ik op het lumineuse idee kwam om een redelijk goedkoop dekbedovertrek van 2m op 2m te kopen, te beginnen met een katoentje om eens te zien of ik er een tafelkleedje kon van gemaakt krijgen. En jaja het is me gelukt en heb nu zelfs twee ronde tafelkleedjes in het lichtgrijs. Nu ga ik de volgende weken op zoek naar satijnachtige dekbedovertrekken en we zullen eens zien sé wie aan het langste eind trekt! :-)

21:06 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (8) | Pin it!

17-05-11

Life sucks...sometime

Als ik een dipje heb is niks nog mooi of schoon en de moeite om te zien of te ondervinden, en als ik dan naar de tandarts moet, zie ik het al helemaal niet meer zitten (zoals seffens) en dat alleen maar om tandsteen te verwijderen! Life sucks sometime! Niemand mag zich dan in mijn buurt wagen die dat durft klagen over -in mijn ogen- onbenulligheden of ik blèt de ogen uit m'n kop! Maar wat ik nog het ergste vind op zo'n momenten zijn de blogjes waar iets triest op staat, dan is het hek helemaal van de dam! Ja...life sucks sometime!

Tot straks.

10:44 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (14) | Pin it!