25-06-11

Babbeldebabbel of retteketet ;-)

Na een paar bezoekjes aan een taverne vroeg een garçon opeens of wij elkaar pas hadden leren kennen, wij keken hem met zo'n grote ogen aan dat hij eraan toevoegde dat hij koppels nog nooit zo had zien babbelen als wij, vandaar. Meestal zitten ze stil voor zich uit te kijken of wat rond te kijken en het enige wat ze zeggen tegen elkaar is: "Wat wil je nog drinken?" Tja...hoe het komt weet ik niet hoor maar wij kunnen bij een etentje of gewoon bij een drankje echt serieuse gesprekken voeren die wij thuis blijkbaar vergeten te voeren of gewoon omdat wij, of toch zeker mijn man, het te druk heeft met andere zaken. Vanaf toen die garçon dat gezegd heeft, gaf en geef ik m'n ogen de kost om te zien of het wel klopt en jaja hij heeft gelijk! Mensen die ons niet kennen zullen wel hetzelfde denken als die garçon :-)
Het probleem nu is dat ik blijf rondkijken en me begin af te vragen of degenen die daar maar zitten te zitten nog kunnen genieten...zeker als hun gezicht precies op verveling staat, lol.

20:02 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Pin it!

Commentaren

Hey Maike!
Hewel ik vind dat ook dat mensen te weinig nog kunnen babbelen met elkaar! Momenteel hebben wij daar ook nog geen problemen mee, maar bon, we zijn ook nog maar 9 samen. Hopelijks overkomt het ons niet dat we op een dag zijn uitverteld!
groetjes

Gepost door: christa | 25-06-11

Reageren op dit commentaar

inderdaad, soms komen gesprekken echt op gang als je ergens anders zit dan thuis
aan de andere kant, is ergens in stilte genieten van een drankje ook zalig hoor, en zeker niet vervelend, want ondertussen kan je mensjes kijken :-)

Gepost door: fotorantje | 25-06-11

Reageren op dit commentaar

ha, dat is me al lang geleden opgevallen, bij veel koppels, en niet alleen op taverne, maar ook in de auto bv...precies of ze elkaar niks meer te zeggen hebben!
over ons roddelen mensen die ons niet kennen meestal dat we op scheiden staan (horen dat dan van vrienden, omdat we elkaar altijd plagen en errebekken en gemaakt zagen en verren :-)) en één keer hoorden we zelfs dat ze over ons zeiden dat we "aanhielden" ! echt gebeurd!!! we gingen naar de gym, maar elk met onze auto na ons werk, en praktisch niemand wist dat we (met elkaar) gehuwd waren....
woeha, en wat wij soms wel eens doen in een taveerne in gent kan je hier lezen:
http://madddox.wordpress.com/2010/12/31/the-last-post/
zàlig!
maike, geniet nog van een zonnige zondag!

Gepost door: joten | 26-06-11

Reageren op dit commentaar

Lol, jamaar dat is mensen misleiden, ik zou dat ook denken als ik jullie bezig zou zien hoor hahaha.

Gepost door: maike | 27-06-11

Weer spijkers met koppen, ik let daar ook op en vraag me dan af of die 'stille' koppels elkaar beu zijn of wat. Ze zitten sip voor zich uit te staren net alsof ze gedwongen werden om een terrasje te doen. Ik vind dat zielig...maar mss genieten zij gewoon, zonder woorden. Wie zal het zeggen :-)

Gepost door: bea | 26-06-11

Reageren op dit commentaar

Das inderdaad een feit, was me allang opgevallen, op terrasjes, restaurants... een hele maaltijd nietszeggend tegenover elkaar zitten... ik snap da ni, genieten die dan nog van hun etentje, hun terrasje... van elkaar ? Maar toch ist zo : veel koppels hebben elkaar blijkbaar niks meer te zeggen... Kunnen babbelen is heel belangrijk en dat moeten daarom niet altijd persé diepgaande gesprekken zijn... Effe bij-babbelen in alle rust, met n lekker glaasje en n hapje .... jaja ik geniet daarvan.
Groetje,

Gepost door: AmaZony | 30-06-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.