14-07-11

Ze verrekt het!

Herfstgevoel krijg je met zo'n weer! Verwarming op, en af en toe naar buiten kijkend zucht ik: waar is de zon gebleven!? Voor degenen die niet op vakantie kunnen gaan zoals ik, is het droevig gesteld als je binnen moet blijven. Het is het tweede jaar op rij dat wij nergens naartoe kunnen vanwege ons hoogbejaarde hondje Sunny...zeventien wordt ie in Oktober. Ik weet in elk geval dat ik nooit ofte nooit een dier ergens zal achterlaten vanwege een vakantie! Maar wat ik ook zeker weet is dat men tegenwoordig z'n hand er niet voor omdraait om kinderen ergens te deponeren zodat men met z'n tweeën of met vrienden op vakantie kan gaan, want...ze hebben het hele jaar 'keihard' moeten werken en willen wel eens weg zonder kinderen -alhoewel die het hele jaar door al in een creche/onthaalmoeder hebben moeten doorbrengen- zodat ze eindelijk eens even kunnen ontspannen, lol. Nuja, ik kan zeggen wat ik wil, denken wat ik wil, klagen en zagen, het haalt geen jota uit...de zon verrekt het om zich te laten zien!

14:52 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (4) | Tags: herfstgevoel, vakantie | Pin it!

Commentaren

goh, zo lang we teiltjes en kommetjes genoeg hebben om te plaatsen waar het binnen regent vind ik het niet zo erg...
maar troost u, het is volop zon in de tropen!
btw, je hebt overschot van gelijk hoe sommige ouders op vakantie gaan, was me ook al opgevallen! ik vrees dat de verdere evolutie zal zijn dat men zijn kinderen ergens aan een boom in een bos vastbindt zeker.... :-)

Gepost door: joten | 14-07-11

Reageren op dit commentaar

Ahaaa, je hebt er ook last van. Mens, ik word zot van dat kwakkelweer.
Ik vind het ook triest dat kinderen tijdens de vakantieperiode ergens gedumpt worden om gezellig met z'n 2tjes op reis te kunnen gaan. De enige tijd van het jaar dat je als gezin tijd samen kan doorbrengen, tja, ik begrijp dat ook niet. Denken ze daar dan niet aan voor ze aan kinderen beginnen?

Gepost door: bea | 14-07-11

Reageren op dit commentaar

kinderen dumpen om op vakantie te kunnen gaan, dit is wel heel erg, waarom hebben ze dan eigenlijk kinderen
We hebben al heel veel mooi weer gehad Maaike, we kunnen toch echt niet klagen, maar k begrijp dat het voor de mensen die met vakantie zijn nu, dat het niet zo prettig is

Gepost door: fotorantje | 14-07-11

Reageren op dit commentaar

Op een paar druppelbuitjes na, is t hier vandaag nog zo'n 25°C geworden met af en toe de zon erbij. Spijtig dat er wel veel wind is.

Wij gaan nooit op vakantie, maar ik zou t ook nie kunnen om kinderen en/of dieren achter te laten voor eigen welzijn en rust.

Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 16-07-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.