18-07-11

Gaat het leven door?

Tuurlijk gaat ie door, met of zonder mij, das een feit! En ik? Ik ga ook door, regen of gene regen... 'k moet wel, lol. Maar door de regen en mijn humeur heb ik er wel een probleem bij; 'k zou de ramen moeten zemen...aan de binnenkant hè, maar de zin om er aan te beginnen is weg! "Herpak je!" "Foert!"
Nee, zit ik hier met lappie (laptop) aan de keukentafel tssss, en om de vijf voet kijk ik naar het uur hoever we nog van de avond af zijn! Godgeklaagd is het! Dan opeens bedenk ik mij dat ik geen recht heb om zo te klagen, want er zijn veel ergere dingen in het leven. Maar wat als je niet met die ergere dingen in het leven wordt geconfronteerd? Tja...dan klagen we verder over onze onbenulligheden :/
Zo ben ik en zo zijn wij allemaal.

11:45 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Tags: humeur | Pin it!

Commentaren

inderdaad, gewoon menselijk!

btw, werkt je mailadres niet meer?
ik stuurde je een mail en kreeg dit:Undelivered Mail Returned to Sender wegens adres onbekend?

Gepost door: joten | 18-07-11

Reageren op dit commentaar

ach ach Maike, die ramen lopen niet weg, heb je nu geen zin dan een andere keer ;-)
ik zat ook naar buiten te kijken, zou het nog regenen of niet, ik heb het risico genomen en ben gaan wandelen in het park, en heb genoten, gelukkig geen regen :-)

Gepost door: fotorantje | 18-07-11

Reageren op dit commentaar

Ik ben vandaag een dagje gaan shoppen in Nederland met dochterlief. De weergoden waren ons gunstig gezind. Op een paar druppeltjes na is t droog gebleven en t was zowaar nog warm ook.
We hebben er weer van genoten, sè :-)
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 19-07-11

Reageren op dit commentaar

Er zijn ergere dingen, da's waar. Een vriendin van me ziet haar vader zienderogen wegkwijnen richting dood. En dan besef ik voor mezelf dat mijn geklaag over kleine dingen absoluut belachelijk is.
Maar ach, we zijn ook maar mensen hè, wie verbiedt ons van te zagen over de regen, of het werk, of een mug die om onze kop zoemt ... niemand toch ?

Gepost door: Mamapippa | 20-07-11

Reageren op dit commentaar

Hey Maike, ik denk dat we het slechtse nu wel gehad hebben! Hier hangen er andere donderwolken, die van een deurwaarder die hier volgende week de inboedel komen opschrijven! Door die stomme RSZ-affaire. En Eerst moet ik de deurwaarder maar laten begaan voor mijn advokaat protest kan aantekenen! Erg hé! Het brengt allemaal veel stress met zich mee! Te meer omdat ik weet dat ik dat bedrag wel kan betalen, maar als ik het betaal kan mijn advokaat niet meer protesteren enzovoort! Voor een stresskieken gelijk ik, allemaal veel te veel! Enfin,
laten we hopen op een beetje zon, eerstdaags!
groetjes

Gepost door: christa | 21-07-11

Reageren op dit commentaar

Hoi Maike ! Tja klagen doen we altijd, ben nu zo'n weekje terug van vakantie... en daar scheen wél de zon, temperaturen van boven de 30° van smorgens tot savonds, just goe om van't zwembad in uwe ligzetel te sukkelen en terug, snachts ni kunnen slapen van de hitte want de airco is zo'n temp ni machtig... En nu terug in Belgie besef ik pas hoe goed ik het daar had, nu mis ik de zon en warmte... en vind ik t jammer dat ik er niet meer van genoten heb ipv te klagen en te puffen... Zo zie je maar... Ideaal is't zelden zenne... Enne die ramen lappen dat gaat ni lopen he... probeer wat meer te genieten van wat we hebben... zoals je zelf aanhaalt : er zijn veel ergere dingen in de wereld... Groetje en ik duim mee voor aangename temperaturen ...
ps ben weer bijgelezen maar kon op je vorige postjes geen reactie meer plaatsen wegens 'gesloten'

Gepost door: AmaZony | 27-07-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.