31-07-11

Linken verwijderen of niet

Ik weet niet meer waar ik het gelezen heb, maar de vraag die op die blog stond was: Vinden jullie het ook moeilijk om een link te verwijderen? Ze noemde een paar blogs op die al een paar maanden waren stilgevallen, of die verwijderd waren. Ik heb er geen enkel probleem mee om een link te verwijderen, zeker niet als die 'link' niet meer van zich laat horen en al zeker niet als er een 'link' ineens is verdwenen zonder je er van te verwittigen. Het kan ook zijn dat je een blog hebt ontdekt die je denkt te liggen, maar dat je na een poos merkt dat het niet echt klikt, kan ook hè, ook dan heb ik er niet het minste probleem mee om die te verwijderen. Door de blogjaren heen heb ik afgeleerd om me dat aan te trekken want meestal verdwijnen deze bloggers zonder verwittiging en laten zijzelf hun medebloggers -degenen die er dagelijks kwamen reageren- op hun honger zitten. Er zijn er ook die honderden keren zeggen dat ze stoppen en die je telkens en telkens opnieuw in de waan laten dat het echt zover is, wel die kunnen bij mij ook de pot op! Nee, ikzelf heb er niet het minste probleem mee om een 'link' te verwijderen. Eén van dees dagen zal ik eens zonder schuldgevoel een 'link' verwijderen zie, want weet je wat...zij maken ergens anders plezier terwijl jij ermee in je bolleke blijft zitten!

23:06 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (13) | Tags: blog, link | Pin it!

28-07-11

Onwennig

Ik loop zowat verloren in huis en daarbuiten. Ik moet wennen aan het idee dat ik voortaan kan doen wat ik wil...maar goh, wat mis ik hem. Dierenliefhebbers en zeker de mensen die een dier hebben weten wat ik bedoel en weten ook hoe erg het is om een kameraadje te verliezen. Ik voel me in ieder geval niet goed en zie alles somber in, maar dat komt natuurlijk omdat ik al een jaar niet de kans heb gekregen om eender welk verdriet te verwerken. Alles heeft tijd nodig en die tijd is me precies niet gegund. Op 22 Juni zette ik het gedichtje: Bloedend Hart op m'n blog en zoals je merkt is het ook van toepassing op dierenverdriet. Het zal wel slijten zoals alles vroeg of laat slijt maar een litteken is er wel weer bijgekomen en dan vraag ik me af: "Hoeveel littekens kan een hart aan?"

16:07 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (9) | Tags: dierenverdriet | Pin it!

22-07-11

Onze allerliefste Sunny

Sunny.jpg

10 Oktober 1994 - 22 Juli 2011

:'(

19:51 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (10) | Pin it!

21-07-11

Onrustig

Ik weet even niet wat schrijven of beter gezegd, hoe ik het moet verwoorden. Misschien dat het me straks wel lukt...'k weet het niet.

10:52 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (3) | Pin it!

18-07-11

Gaat het leven door?

Tuurlijk gaat ie door, met of zonder mij, das een feit! En ik? Ik ga ook door, regen of gene regen... 'k moet wel, lol. Maar door de regen en mijn humeur heb ik er wel een probleem bij; 'k zou de ramen moeten zemen...aan de binnenkant hè, maar de zin om er aan te beginnen is weg! "Herpak je!" "Foert!"
Nee, zit ik hier met lappie (laptop) aan de keukentafel tssss, en om de vijf voet kijk ik naar het uur hoever we nog van de avond af zijn! Godgeklaagd is het! Dan opeens bedenk ik mij dat ik geen recht heb om zo te klagen, want er zijn veel ergere dingen in het leven. Maar wat als je niet met die ergere dingen in het leven wordt geconfronteerd? Tja...dan klagen we verder over onze onbenulligheden :/
Zo ben ik en zo zijn wij allemaal.

11:45 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Tags: humeur | Pin it!