08-08-11

Tattoo-hoo

Al eens aan een tattoo gedacht? Ik wel...ooit. Maar het gedacht aan die naald die in je huid tekeer gaat, heeft er voor gezorgd dat ik er nog steeds geen heb. Nu ben ik er te 'oud' voor geworden, en toch denk ik nog steeds aan een tattoeke dat ik hàd kunnen laten zetten. Liefst zo'n heel kleintje weet je wel, eentje dat niet te lang duurt wegens teveel pijn...alhoewel ik niet eens echt weet òf het wel of niet pijn doet...velen zeggen dus van wel! Zo'n kleine gekleurde colibri -beslaat weinig plaats hè- blijft rondfladderen in mijn hoofd! Ook de vraag waar ik het ergens graag had/heb, blijft natuurlijk een vraag. Twee mogelijke antwoorden had/heb ik wel en die waren/zijn; ofwel net boven m'n enkel, ofwel op m'n linkerschouder.

tattoo

Een kleine droom dat zeker weten een droom zal blijven :-)

13:05 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (9) | Tags: tattoo | Pin it!

Commentaren

Ooit dacht ik daar ook aan, een kleine tatoo (een vlindertje)ergens waar hij eigenlijk niet te zien zou zijn :-) (eerst dacht ik op mijn schouder, dan op mijn kont) Maar daar ik er van uitging(ga) dat ik heeeelllll oud ga worden... Een vlindertje is mooi maar op de duur zou het er gaan uitzien als een mot. Geen tatoo dus :-)
Maar best dat ik het nooit deed, wat voor zin heeft tenslotte een tatoo als je hem niet durft te laten zien?

Gepost door: bea | 08-08-11

Reageren op dit commentaar

Ik heb een tattou dochter ! Aheum en ze zijn niet zo bescheiden, maar bon.
Ze heeft er ene op haar enkel , ene op haar pols , de binnenkant van haar harm en een grote op haar schouder.
De enkel was het pijnlijkste. De schouder de mooiste , dat zijn twee hibiscusbloemen. Maar zelf ga ik er me niet aan wagen. Ik vind het allemaal nog kunnen voor jonge mensen, maar als je dan oud wordt vind ik het niet meer mooi, en bovendien, ik heb ook schrik voor naalden, brrrrrr, al naalden genoeg gehad precies , de laatste twee jaar, vandaar zeker!
groetjes

Gepost door: christa | 08-08-11

Reageren op dit commentaar

Ik denk ook altijd aan later als ik oud ben, hihihi! Ik vind het écht niet kunnen azo een oud vrouwtje met een vlinder op haar verschrompelde boezem... maja...
Liefs,

Gepost door: Bientje | 08-08-11

Reageren op dit commentaar

op de enkel vind ik wel mooi hoor, allé Maaike, als je eens in een midlifcrisis bent kan je dat nog laten doen :-)

ik dacht daar ook wel eens aan ooit, maar eigenlijk niet echt serieus, dat past gewoon niet bij mij
en inderdaad, later dan hé, als je zo'n stokoud mensje in een rusthuis bent en je moet je laten verzorgen, heel hip is dat met een tattoo :-)

Gepost door: fotorantje | 08-08-11

Reageren op dit commentaar

ik zou voor de schouder gaan want ik denk dat de enkel meer pijn zal doen. Ik ga mij er niet aan wagen, te oud en te veel schrik van naalden en ontstekingen. Lieve groetjes van mij

Gepost door: paulientje | 09-08-11

Reageren op dit commentaar

Ik denk daar ook wel s aan, maike en als ik t al zou doen, zou t net boven mijn enkel zijn.
Wat t zou worden, daar moet ik nog s over nadenken ;-)
Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 09-08-11

Reageren op dit commentaar

op een schouder doet minder pijn dan op een enkel...
btw, je kan ook gaan voor een tijdelijke tattoo, die worden in de opperhuid gezet en blijven slechts een jaar of 5 zichtbaar, dan vervagen ze.
zo'n kleurige kolibrie vind ik wel iets hebben, maar dan moet het wel door een serieuze gedaan worden, iemand die weet waar hij mee bezig is, en gedetailleerd kan prikken, jammer genoeg zijn er veel meer andere....

Gepost door: joten | 10-08-11

Reageren op dit commentaar

Ik heb er 3...
Mijn eerste is eentje op de buik, heel sierlijk krulletje. De tweede, is een armband met de initialen van mijn kindjes hun naam, op dezelfde manier als de 1e, heel fijn en sierlijk. En de 3e, is er eentje met de initialen van mij en mijn zusjes aan de binnenkant van mijn enkel. We hebben alle 3 deze tattoo op dezelfde dag laten plaatsen, en alle 3 op de voet.
Het doet wel even pijn...

Gepost door: just-me | 13-08-11

Reageren op dit commentaar

Oooo dit herken ik helemaal, ... maar ook voor mij zal het een onverwezenlijkte droom blijven... Groetje,

Gepost door: AmaZony | 22-08-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.