03-09-11

Postje gepost :p

Tijd voor een postje zie ik, maar ik weet niks te vertellen, lol.

Buiten de normale dagtaakjes die we allemaal doen of laten doen, is er weinig nieuws onder mijn zon en zoals jullie weten ben ik begonnen met het lezen van boeken en dan vergeet ik voor even dat ik nog een blog en bloggers heb om te 'onderhouden'. ;-) Eén ding wil ik wel zeggen aangaande de boeken die ik lees en dat is dat ik nooit nog een boek (Ludo Van Eck) wil lezen over de gruwelijke misdaden in de concentratiekampen uit de tweede wereldoorlog! Pas op, die boeken moeten er zijn vind ik en ik hoop dat iedereen ze ooit eens leest, maar ikzelf kon en kan de wreedheden niet bevatten over het onmenselijke gedrag van SS-ers tegenover Joden en eender wie die zich in de concentratiekampen bevonden! Natuurlijk zijn er meer wreedheden op onze aardbol gaande, maar ik vertel alleen maar wat ik heb gelezen en niet meer wìl lezen! De Facebookmoorden (Bart Debbaut) en Verloren Jeugd Gewonnen Geluk (Elke Vanelderen) staan op m'n lijstje maar ze zijn nog niet verkrijgbaar in de bib waar ik ga.

Voila, dat is het zowat.
Ohja, en gisteren had ik geen zin in bloggen door het mooie terrasjesweer -heb trouwens weinig 'misplaatst' gezien deze keer- en vandaag is het te heet om in het zonnetje te zitten -vandaar dit postje- en wacht ik op een beetje afkoeling om winkelwaar in te slaan. Ik zie jullie straks wel :-)

14:13 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (8) | Tags: boeken | Pin it!

Commentaren

en ik heb niks te vertellen over boeken lezen, behalve dat ik mij daar niet meer kan op concentreren

prachtige zomer momenteel :-)

Gepost door: fotorantje | 03-09-11

Reageren op dit commentaar

IHoi maike,
ik heb t zelfde probleem als fotorantje, de concentratie is er nie meer om boeken te lezen. Alhoewel ik er hier nog meerdere heb staan, die nog zouen moeten gelezen worden.
Misschien ooit ... hopelijk ;-)

Nog een fijn weekend verder!

Gepost door: Ri@ | 03-09-11

Reageren op dit commentaar

Dag Maike!

Hier in Rotselaar is het mooie weer omgeslagen in onweer.
Bliksemen en donderen en regenen, grrrr
Twee dagen goed weer en we krijgen weer van deveeg!
Ik hoop dat het rustig blijft met regenen, want anders kunnen de riolen het weer niet slikken en staan kelders en zo weer blank!
Ik wens je nog een aangename avond en tot de volgende!!!!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 03-09-11

Reageren op dit commentaar

dag Maike,
tja, geef een mens een beetje macht over anderen en hij is tot veel in staat hé (soms zelfs onbewust: ooit gehoord van het "experiment van milgram"? http://nl.wikipedia.org/wiki/Experiment_van_Milgram) als sociologie je een beetje interesseert moet je dit zeker eens lezen!
nog een leuke zondag!

Gepost door: joten | 04-09-11

Reageren op dit commentaar

Ik heb het zonet gelezen en ja, nu ik herinner mij de tv uitzending weer! Je verschiet er van hoeveel mensen in staat zijn om hun macht -die ze krijgen- te misbruiken om anderen echt pijn te doen.

Gepost door: maike | 04-09-11

Hey Maike
Ik raak ook niet meer aan boeken lezen toe, k ben al blij dat ik nog blogjes kan lezen en korte artikels en zo.
Maar ik ben sinds ik fibro heb ook veel gevoeliger voor gruwelijkheden en zo, ik kan ook niet tegen bloed, zelf niet op tv en zo, mja raar.
Groetjes
Christa

Gepost door: christa | 04-09-11

Reageren op dit commentaar

Het lezen is hier ook fel verminderd maar tijdens de wintermaanden zal ik een poging doen om daar terug mee te beginnen. Erg hoe wreed mensen kunnen zijn, niets menselijks is daar aan. Ik zou dat ook niet graag lezen en toch is het goed dat het geweten is.

Gepost door: bea | 05-09-11

Reageren op dit commentaar

Lezen is een van mijn hobby's, altijd geweest trouwens.
Vroeger las ik urenlang, nu is het een beetje verminderd, maar je zal me zelden zien zonder een boek in de buurt.
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 05-09-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.