11-09-11

Wat een vrijheid

Gisteren hebben wij van het mooie weer geprofiteerd om er een terrasjesdag van te maken en waar ik van opkeek, was het feit dat ik zomaar overal naar binnen kan wandelen als ik wil,  zonder te moeten kijken waar wel of niet gerookt mag worden! Ook besefte ik opeens dat ik in de winter niet meer buiten hoef te staan om een sigaretje te kunnen roken (als ik het volhoud) ...mens, wat een vrijheid -wat niet wegneemt dat ik tegen de uitspraak over het rookverbod in de horeca ben en blijf!-  'Wat een vrijheid', zei ik dus en dat doet me dan weer denken aan hoe ondemocratisch ons land geworden is! Achja, beteren zal het zeker niet, maar ik ga wel proberen te genieten van het zonneke dat van plan is om zich minder en minder te laten zien...dat kunnen ze ons al zeker niet verbieden :-)

14:04 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (7) | Pin it!

Commentaren

Gisteren was het zaaaalig om buiten te zijn. Vandaag is het weer binnenblijvertjesdag, het giet hier. Met die nieuwe wet zal je blij zijn komende winter dat je een ex-rookster bent. Je zal de koude niet meer moeten trotseren, voordelen niets dan voordelen :-)

Gepost door: bea | 11-09-11

Reageren op dit commentaar

zie je, weer een positieve reden om die stinkstokjes niet meer aan te schaffen en op de koop toe zal je haar en je kledij ook frisser ruiken :-)
en je spaart veel geld uit om iets leuks te gaan doen

Gepost door: fotorantje | 11-09-11

Reageren op dit commentaar

OT het is er nog, maar ik doe alsof ik het niet merk ;-)

Gepost door: fotorantje | 11-09-11

Reageren op dit commentaar

Van de weinige prachtige dagen moeten we profiteren he Maike, en hou vol hé met je rookstop, lieve groetjes van mij

Gepost door: paulientje | 12-09-11

Reageren op dit commentaar

Alles heeft zo zijn voor- en nadelen, hé maike!
Ik moet toch ook s op je Rookstop-blog gaan kijken, maar dat zal nie meer voor vandaag zijn.

Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 13-09-11

Reageren op dit commentaar

Dag Maike!

Goed he! Hou vol!
Fijne dag verder, de zon schijnt!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 14-09-11

Reageren op dit commentaar

Roken wordt inderdaad minder en minder getolereerd en beperkt in verschillende opzichten. Ik rook dus vind iedereen het vanzelfsprekend dat ik tegen het rookverbod ben, maar dat is het niet, ik vind t gewoon erg voor de café's ea gelegenheden die een rokend clienteel hebben... Zelf heb ik er geen last van, op restaurant ed kan ik best zonder, is ook zo als je bvb 5u op de vlieger zit he...., en op bezoek bij vrienden die niet roken zal ik er ook geen opsteken, ... das gewoon wederzijds respect... toch ? Daar hoeft de overheid toch ni tussen te komen met 'wetten' ...

Gepost door: AmaZony | 20-09-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.