25-09-11

En wat nu?

Ooooh, wat is het toch stil op roddelkont hè, 'k ben voor het ogenblik dan ook de saaiste persoon die je je maar kan inbeelden *zucht*! Ik verveel mezelf zelfs, zelfs mijn woorden zijn niet eens vanzelfsprekend en toch durf ik ze zelfs op m'n blog zetten, zo vervelend vind ik mezelf dus. Niks plezant is er te beleven. Ik mag zelfs niet eens aan dieëten denken van m'n huisdokter -'k was er in de week geweest om een paar voorschriften- hij zei dat ik zowiezo eerst wat ging bijkomen, dus moest ik niet teveel ineens willen en alles stapje voor stapje bekijken. Nuja, 'k kan er inkomen zenne, maar wat nu dan? Waar kan ik mij dan wèl mee bezighouden buiten de saaie dagdagelijkse bezigheden? In de zon gaan zitten als de zon schijnt? Doe ik! Terrasje doen als het het weer er voor is? Doe ik! Soms eens uit eten gaan? Doe ik! Boek lezen? Doe ik nog steeds! Zoek iets...doe ik! Heb toch maar weer lekker een aantal regels geschreven hè. ;-)

21:22 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Tags: vervelen, saai | Pin it!

Commentaren

haha, ja zo kan je ook een blogje schrijven
maar ik vermoed dat je het dus nog steeds rookvrij houdt, proficiat daarvoor!
vervelen dat is enkel een gedacht, dat is iets die je jezelf aanpraat
hoe kan een terrasje doen nu vervelend zijn, en in de zon zitten, en een boek lezen, iets zoeken, amai niks verveling :-)

Gepost door: fotorantje | 25-09-11

Reageren op dit commentaar

Je hebt momenteel meer vrije tijd dan je gewend was.
Dit gevoel blijft spijtig genoeg niet duren. Profiteer er dus van om iets nieuws uit te testen of oude liefhebberijen op te frissen.
Iets bijleren of iets nieuws ontdekken. Ga eens snuffelen in de reeks "voor dummy's" waar er regelmatig nieuwe uitgaven uitgebracht worden.
Of wat dacht je van een nieuwe ... viervoeter ?
Succes en lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 26-09-11

Reageren op dit commentaar

Jaaaaaaaaaaaaaaahhh, als dat vervelen is dan wil ik mij ook vervelen :-)
Mss toch ietwat gemis van die stinkstok tussen uw vingers? Hé Maike, wat ik nu lees klinkt helemaal niet als vervelen. Je bent steeds bezig met iets, saai ben je dus bijlange niet. Maar...een roddelke, dat is inderdaad al een tijdje geleden :-)

Gepost door: bea | 26-09-11

Reageren op dit commentaar

Komt wel terug goed!
Het is gewoon dat jij je sigaret anders tussen je vingers hebt en nu niet meer en dat is het probleem steek desnoods een kalissestok tussen je tanden of doe aan handwerk als je maar bezig bent met iets al wat is het in je dagboek schrijven!!
Deed ik ook!
Toch een fijne dag, groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 27-09-11

Reageren op dit commentaar

Zwijg jong, ik heb dat ook! Er is zo weinig dat ik nu kan doen, zonder omvallen tenminste! Dus koest houden in de zetel!
Ik heb me ingeschreven voor een cursus juwelen maken om wat onder het volk te komen. Hopelijk kan ik binnen twee weken terug met de wagen rijden , zodat ik het niet moet afzeggen!
Jammer dat je geen hobby hebt, handwerk of schilderen, of weet ik veel. Je hebt vast een goeie gave waar je je hobby van kan maken.
Groetjes Christa

Gepost door: christa | 27-09-11

Reageren op dit commentaar

inderdaad, dat had je nie verwacht hé ;-)

Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 28-09-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.