09-10-11

Een mannentrui of toch maar niet

De vrouwenmode is weer goed bezig zenne! Een fleurig kleedje, mooi maar o zo dun, moet je maar opsmukken met een nepbontbodywarmerke! Een lange trui met hoge col? Liggen er genoeg, maar dan heb je alleen een dikke col op een dunne trui, of een dikke trui zonder mouwen! Of wat te denken van een herfskleurig vestje? Liggen er ook genoeg van, maar o weer zo dun dat je het beter kunt combineren met een geweven t-shirt eronder! Wel...ik heb op het punt gestaan om een mannentrui te kopen, maar durfde niet goed! Nu heb ik spijt dat ik het niet gedaan heb, lol. De herfst/wintermode voor mannen is stukken warmer en vlotter en leuker en ga zo maar door, maar wij moeten het doen met dunne fleurige herfstkleurige dingen waarbij je beter drie lagen overeen koopt of je vergaat van de kou! Van verkoopstechniek gesproken! Als alle vrouwen nu eens doen wat ik wilde doen hè...! Wie weet koop ik toch een lekker warme herfstkleurige mannentrui voor mij :-)

11:56 Gepost in Algemeen | Commentaren (7) | Tags: mannenmode, vrouwenmode | Pin it!

Commentaren

Dag Maike!

Ja dat is de mode nu in verschillende lagen kleding aan doen!
Doe het ook niet graag maar ? Trek liever een dikke golf uit dan een pull want dat doe ik zeker niet aan dat is veel te dik en een rolkraag nog minder als ge die uit doet loop ge een keelontsteking op daarna! kan het zelfs niet verdragen dat die kol tegen mijn hals klemt, baaahhhh
Als ik jou was reed ik terug voor die mannenpull te gaan kopen!!! lol!!!
Wens je nog een fijne zondag! annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 09-10-11

Reageren op dit commentaar

Oversized is ook mode deze winter, koop maar die mannentrui je zal lekker 'in' zijn en bovendien ga je het warm genoeg hebben dan.
Verschillende lagen op elkaar zie ik graag...voor een ander. Zelf vind ik dat nogal ongemakkelijk en als het slapenstijd is, amaai, tegen dat alles uit is sta ik te slapen op de overloop :-)

Gepost door: bea | 09-10-11

Reageren op dit commentaar

vrouwen zien altijd af met die modegrillen vind ik
t zelfde met schoenen, mannen dragen gewoon gemakkelijke schoenen, vrouwen moeten zo nodig om elegant te zijn een fijn schoentje met een hoge hak zodat je op je tenen loopt en pijnlijke tenen hebt en benen, ik loop ook met gemakkelijke schoenen, geen elegantie meer voor mij, maar gemak
en als jij een mannenpull wil dragen dan moet je dat doen
mode van bloesjes deze winter zeggen ze, maar dan doen we wel een longontsteking op en dat allemaal voor de mode, de modeontwerpers hebben vast een deal met de dokters en apothekers ;-)

Gepost door: fotorantje | 09-10-11

Reageren op dit commentaar

hoi maike,

dat is misschien de ideale herfstmode voor mij ;-)
maar dan nog zonder die rolkragen.
Door mijn vapeurkes loop ik liever lichtgekleed tegenwoordig ... pppffffffff ...

Groetjes,

Gepost door: Ri@ | 09-10-11

Reageren op dit commentaar

Geef me ook maar een mannentrui, die is dan lang genoeg voor mij en dan zijn ook de mouwen lang genoeg! Goed om op een broek te dragen! Heb trouwens dringend nieuwe truien nodig.
groetjes

Gepost door: christa | 11-10-11

Reageren op dit commentaar

Groot gelijk, kies maar een lekkere mannenpull of nog beter een gebreide vest met V-kraag en knopen of een rits. Daaronder draag je dan een truitje, rood of oranje, de nieuwe modekleuren.
Heb je de jurkjes al gezien ? Tot boven de knie en met korte mouw of zonder mouw en je draagt er een pulletje onder. Tof tot je veertigste, maar als zestiger ?
Groetjes.

Gepost door: Leva | 12-10-11

Reageren op dit commentaar

Met wollen sokken op hoge hakken


in iedere vrouw
zit een beetje man
in elke man een beetje vrouw

soms raakt dit een fijngevoelige snaar
en dan kleden sommigen zich er naar

in de winter echter
dragen velen
gewoon dikke truien tegen de kouLenjef ☺

Gepost door: Lenjef | 14-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.