15-10-11

Irritante labels

De labels in sommige truien, bloezen, broeken, rokken en T-shirts kunnen ferm irritant zijn vind ik, en zit je bijgevolg constant aan je nek te krabben alsof daar een colonne vlooien huist. Door welk garen die er zijn ingenaaid weet ik niet maar ik heb de indruk dat het met 'gesponnen' blikjes-garen is gedaan, van die van cola light of zoiets...in ieder geval torn ik de labels eruit van elk kledingstuk dat ik koop! Of je hebt ook van die labels die er met nylongaren zijn ingestikt en waarvan het uiteinde van dat garen ook zorgt voor een irritant gevoel in je nek, en dan zwijg ik nog van de letters zelf! Kunnen ze nu eens niet gewoon katoengaren gebruiken of wat is dat tegenwoordig!?

11:08 Gepost in Algemeen | Commentaren (4) | Tags: labels | Pin it!

Commentaren

aaaah daarmee dat dat zo stekt, dat is gemaakt van colablikjes :-)

Gepost door: fotorantje | 15-10-11

Reageren op dit commentaar

Ik heb het meeste last van die labels nadat ik er op gestreken heb. Die nylonaffairkes zijn dan wat verhard door de hitte en dan begint het spel... Nu ja, eigenlijk moet ik dat in de verleden tijd schrijven want dat doe ik nu niet meer, na 10567 keer was ik eindelijk geleerd.

Gepost door: bea | 15-10-11

Reageren op dit commentaar

Ik kom daar ook kierewiet aan! Mja wij zijn ook hooggevoelige persoontjes
hé! En alles wat me irriteerd elimineer ik ook.
Zo is het ook met truien, ik moet er eerst eens mee langs mijn kaak mee wrijven om te weten of ze niet prikken!
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 16-10-11

Reageren op dit commentaar

ha, vroeger trok ik die er uit, met het gevolg: een gat! nu snij ik ze er uit, zo dicht mogelijk, met een schaar. binneste buiten dragen is ook een optie maar ik mag niet meer van mijn madam :-)

Gepost door: joten | 18-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.