05-11-11

Twee in 1

Om verder te gaan op die dikbil uit m'n vorige post... :D
Dikbil of billeman zeiden de boeren vroeger...het beste vlees dat er was en hopelijk nog is. Hoe weet ik dat? Ben ik misschien een boerin? Of getrouwd met een boer? Zit ik in de vee-of-vleessector? Nee toch niet, is ook niet belangrijk, het belangrijkste is dat ik weet wat een dikbil/billeman is en dat ik de afbeelding op internet moest gaan zoeken :-)
Achja...het illustreert gewoon duidelijk hoe ik me voel, zeker als je weet dat ik altijd een heel slank meisje/vrouw ben geweest, en als je me niet gelooft klik dan hier maar eens op >>>>*klik* <<<< en zie je toch een heel klein beetje maike! Dikbil, of hoe je dikker wordt als je stopt met roken...hm, klinkt als de titel van een boek :-) Ohja...het is niet alleen de achterkant dat veranderd is maar ook de voorkant, en hoe kan ik dat het beste illustreren? Ook weer met een foto die ik -uiteraard- van internet heb gehaald.

hangbuikzwijn.jpg

In feite voel ik mij als twee van deze modellen, eentje voor de achterkant -zie foto vorige post- en eentje voor de voorkant -foto huidige post-, lol.

16:41 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (12) | Tags: dikbil, hangbuikzwijntje | Pin it!

Commentaren

Als je echt op deze foto lijkt, wil ik graag een date met jou. Ik ken nog een heel leuk restaurantje waar je everzwijn kunt eten à volonté. Interesse, laat maar weten... :-)

Gepost door: HansDeZwans | 05-11-11

Reageren op dit commentaar

goh, het ziet er toch een lieve uit :-)

Gepost door: joten | 06-11-11

Reageren op dit commentaar

Hey Maike,
Ik begrijp je volkomen!
Toen ik Wim leerde kennen had ik maatje 38 ( tien jaar geleden, ) maar ik was dan wel vermagerd van miserie, mijn normale maat was 40.
Een jaar geleden woog ik 95 kg!!!!!!! en nu nog ergens 78, maar nog veel te veel! Ik wil graag terug maatje 42, maar de leeftijd speelt ook een rol hé!
succes!
groetjes

Gepost door: christa | 06-11-11

Reageren op dit commentaar

k heb even klik gedaan, amai jij bent een duntje, nee dat ben ik nooit geweest, maar wel dunner dan nu
maarja als er vanalles blokkeert en medicatie...
we zullen er maar van uitgaan dat het msschien allemaal nog goedkomt en anders t is t hartje dat telt, voilà, mezelf overtuigen en anderen :-)

Gepost door: fotorantje | 06-11-11

Reageren op dit commentaar

ahja, k ben al blij dat ik niet alleen ben met dat ellendig gevoel gewoon bij een verkoudheid

Gepost door: fotorantje | 06-11-11

Reageren op dit commentaar

jee ' ik heb even zitten lezen wat jammer dat jij jezelf zo ziet. ik kan me voorstellen dat als je gewicht toe neemt je moeite hebt met dit verschijnsel .
uiteindelijk heb je het zelf in de hand ' als je er echt last van hebt 'ga je er wat aan doen toch. alles wat ik niet wil streef ik voor ook voor mijn gewicht . ik moet er veel voor doen zeker geen koekjes en snoepjes eten 'dat doe ik ook beslist niet.
ik leef veel op groente en fruit ' naast het eten wat ik echt nodig heb . ik ben 52 jaar en heb nog steeds maar 36 zelf na de overgang . dus doe dat negatieve zelfbeeld weg en ga werken aan je gewicht , het vraagt veel disipline je wordt er sterk van 'je zelfvertrouwen groeit .... groetjes van bo

Gepost door: boomer | 06-11-11

Reageren op dit commentaar

Ho maar ik heb geen negatief zelfbeeld hoor boomer, dit illustreert -in overdreven vorm natuurlijk- over hoe het bij mij voelt om bij te komen. Trouwens, ik blaak van zelfvertrouwen :-)
Alvast bedankt voor uw bezoekje.

Gepost door: maike | 07-11-11

Oh het valt nog mee....zolang er hier geen olifant komt te staan :-)

Gepost door: bea | 07-11-11

Reageren op dit commentaar

Ik heb een beetje zitten zoeken en vond het volgende:

Blijkbaar is de rokersgewoonte familie van de eetgewoonte en vangt eten het gemis van roken gedeeltelijk op. Deze "vervanging" kan tot ongeveer 6 maanden na de stop duren en kan van 2kg tot 7kg"kosten".
Aangeraden wordt na de avondmaaltijd enkel suikervrije en liefst sterksmakende snoepjes te gebruiken. (vb. suikervrije muntjes)
Succes.

Gepost door: Leva | 07-11-11

Reageren op dit commentaar

goh, toen ik marianne leerde kennen woog ik 42kg (ben 1.68m) ik was toen 2 jaar op den dool. in kwestie van een paar maanden woog ik het dubbele. toen ik moest stoppen met werken ben ik op dezelfde dag gestopt met roken, én moest ik bergen medicijnen nemen: ik woog toen 72. één jaar later woog ik 97kg. we zijn nu weer een jaar verder en nu begin ik wat op te letten sinds 2 maanden, ik weeg nu 82.5. tegen mijn schouderoperatie (de 17de) wil ik -80kg wegen, omdat ik weet dat ik dan terug weer wat kilo's zal bijkomen. maar daarna ga ik voor de 75kg, voorgoed. (al weet ik niet of dat zal lukken, ik moet die medicatie levenslang nemen, we zien wel).
Rome is ook niet in één dag gebouwd hé Maike...en daarbij, ik heb je daar ergens gezien met je lang en kort haar, djeezes, ik ben zeker dat ji in bad niet mag blijven zitten of je bent mee de afvoer in! 10kg min of meer zullen het verschil niet maken hé!
succes, maak je daar gewoon geen zorgen in!

Gepost door: joten | 07-11-11

Reageren op dit commentaar

Ik heb nooit gerookt, dus moet ik ook nie stoppen. Maar slank ben ik nooit geweest. Dus ja ... ik ben wie ik ben.

Gepost door: Ri@ | 07-11-11

Reageren op dit commentaar

Houden zo, Ri@ :-)

Gepost door: maike | 08-11-11

De commentaren zijn gesloten.