14-12-11

Ssssst, ben bezig!

De dagen gaan me een beetje te vlug, 'k kan niet bijhouden! Ben namelijk bezig met werken, rusten, werken, rusten en nadenken is zich uiteindelijk ook nog komen moeien, en niet het gewone nadenken hè, neenee 't is diepgaand zoals ze zeggen; over de betekenis van het leven in de tegenwoordige tijd, over de gepensioneerden in het algemeen en natuurlijk niet te vergeten over babies en de jeugd...als ik op deze manier blijf verder doen, is Kerstmis en Nieuwjaar zo achter de rug! Oja, ben ook nog van plan om mijn keuken in een nieuw decor te steken, en dan komen we bij een punt waar ik heel onzeker van wordt...in welke kleur en welke kleur moeten mijn overgordijnen dan weer hebben! Tussendoor bekijk ik het schildersdoek waar ik nog maar de eerste laag verf heb opgezet. Je ziet hè, ben zo druk bezig dat ik achterop geraak met m'n blog...ook dat nog!

16:33 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Pin it!

Commentaren

Ik ben ervan overtuigd dat je dit nu allemaal aankan omdat je lichaam in een goeie bui is, geniet van je drukke periode, maar blijf alert.
groetjes

Gepost door: christa | 14-12-11

Reageren op dit commentaar

De dagen vliegen voorbij, soms zou je wensen dat ze wat meer uren hadden :-) Kleuren kiezen...dat is om zot te worden hé, kan er over meepraten. Zoveel mooie kleuren dat er bestaan maar je moet je er goed bijvoelen. Als je iets kiest wat na enkele dagen of weken op je systheem begint te werken...moeilijk. Succes met je keuze, je zal er wel uitraken :-)

Gepost door: bea | 14-12-11

Reageren op dit commentaar

Dag maike!

Dat is nogal iets he eer ge weet welke kleur ne mens wil!
Ik heb het daar ook zo moeilijk mee en er zijn zo veel mooie kleuren die samen
worden gebruikt Ben er ook over aan het nadenken welke kleur de keuken moet zijn maar ben nog teveel met de schilderwerken bezig en al een geluk want ik heb verschrikkelijk veel werk met mijn luiken te schilderen!

Ben benieuwd welkle je keuze zal zijn!
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 14-12-11

Reageren op dit commentaar

bezige bij ben je
maar de tijd vliegt en al dat denken, niks die tijdrovender is
en die keukengordijnen da moet wel beetje passen bij de verfkleur hé en niet te vergeten de handdoeken en pannelappen

Gepost door: fotorantje | 14-12-11

Reageren op dit commentaar

amai, het is het seizoen zeker? marianne heeft het nu plots ook over heel de keuken te veranderen! de ouwe ruwe gemetste stenen moeten nu een laag crepie krijgen, de oude bruine eiken balken moeten nu opeens gebeitst worden, het bruine raam moet nu sneeuwwit...
ik zou eigenlijk ook liever hebben dat ze begint met nadenken over het leven en zo :-)
slaap wel hé Maike,
en droom er niet van!

Gepost door: joten | 14-12-11

Reageren op dit commentaar

Rustig aan meisje, niet alles tegelijk wensen te doen.
Ook het even stilstaan bij het ogenblik is belangrijk.
Het jaar nadert zijn einde, neem je herinneringen van dit jaar mee naar volgend jaar en sla je praktische "te doen" bladzijden om.
Fijne eindejaarsdagen Maike.
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 17-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.