28-12-11

Van 2011 naar 2012

Ik ben iets vroeger met mijn eindejaarspreek dan anders (zat onder m'n planknop) en dat komt omdat wij -mijn man en ik- de keuken onderhanden aan het nemen zijn (men moet maar durven hè zo op het einde van het jaar!) en ik 's avonds echt de puf niet meer heb om iets te posten, bij andere bloggers langs te gaan of zelfs maar om de pc op te zetten, uitgezonderd nu. Mij kun je dus pas begin volgend jaar weer verwachten...aaaaa woow, dat klinkt veraf...maar is toch o zo dichtbij ;-)

Oké, en nu m'n preek!

Een nieuw jaar starten door mezelf te overladen met goede voornemens zie ik niet meer zitten...die komen toch nooit uit, lol. Nee serieus, ik zie wel wat het nieuwe jaar voor mij in petto heeft en hoe ik het dan zal aanpakken, denk maar aan mijn rookstop waarvan ik dacht dat ik gedoemd was om tot het eind mijner dagen te blijven roken. Ik denk, nee ik ben er trouwens zeker van, dat wij met het ouder worden zowiezo wijzer worden in ons doen en laten, zodanig zelfs dat sommige van die goede voornemens nog durven uitkomen ook nog. Ik ben geen bullebak, dus hoef ik op dat vlak al niet te veranderen. Ben natuurlijk ook geen heilige, kan ook niet en wil ik trouwens ook niet want dan geraak ik mijn persoonlijkheid kwijt. Maar hoe zit het bij jullie? Hebben jullie goede voornemens? Zoals het dieet dat je eindelijk wilt volbrengen? Wil je minder gaan vloeken, of zagen en klagen? (Als dat in je zit blijf je dat toch doen!) Of wil je "nee" leren zeggen inplaats van altijd "ja'? Het beste -volgens mij toch- is het nieuwe jaar hoopvol tegemoet te treden, en dat is wat ik iedereen toewens...een hoopvol nieuw jaar :-)

IMG_0026.jpg

21:49 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (11) | Pin it!

Commentaren

dat is een mooie preek Maike
bij preek dacht ik eerst dat we onder ons voeten gingen krijgen :-)

voornemens nee
of toch, mij niet meer bezig houden met mensen die mij een slecht gevoel geven, voor zover dat kan hé
want dat knaagt teveel aan m'n hart

laat nog iets heel van de keuken hé

Gepost door: fotorantje | 28-12-11

Reageren op dit commentaar

Een hele mooie preek Maike. Jouw prestatie in 2011 (stoppen met roken) was zo fantastisch dat 2011 steeds een gouden randje voor je zal houden.
Voor 2012 plannen we een rondje "Périgord" en een tripje "Jura". In 2011 bleef het bij een midweek aan zee maar ik blijf hopen.
Succes met je keukenperikelen.
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 29-12-11

Reageren op dit commentaar

Succes met je 'keukenwerken'!! Een mooi eindejaarsgeschenk vind ik, een lekker fris keukentje om het nieuwe jaar te starten.
Goede voornemens maak ik niet, ik zal maar verder doen zoals ik bezig ben en hopen dat we van grote ellende mogen gespaard blijven.

Gepost door: bea | 30-12-11

Reageren op dit commentaar

Hier ben ik ook al met mijn Beste Wensen, Maike
Ik wens je een toffe jaarwisseling en een goed begin van het nieuwe jaar!
Voor 2012 wens ik je alle goeds, veel liefde en geluk en een goede gezondheid!

Tot binnenkort ...

Gepost door: Ri@ | 30-12-11

Reageren op dit commentaar

Dag Maike!

Versta dat wel als ge iets aan het doen bent dat ge de moed niet meer hebt om nog die pc open te zetten , daar kruipt allemaal veel tijd in en je moet genoeg rusten na de werken in je keuken en daarna zien we wel! Ik dacht al...... maar ik zie mijn roddelkontje nemeer!!!! hihiiii opgelost!!!!!

Wens je voor het nieuwe jaar een mooie keuken, een gelukkig en gezond en vreugdevol 2012 toe!

Lieve groetjes op de eerste dag van het nieuwe jaar!!! annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 01-01-12

Reageren op dit commentaar

Hey Maike, ik heb niet echt goeie voornemens. Misschien proberen, k zeg wel proberen , de negatieve ondertonen niet meer te horen , (misschien een filterke in mijn oor plaats of zo), tegen de vinnige opmerkingen van mijn schoonmoeder, die maar niet snapt, dat ik niet mijn best doe om zo snel mogelijk naar mijn "fantastische job " terug te keren.
Jij slaagt daar beter in dan ik, dus laat dat dus een voorbeeld voor me zijn dat het wel kan!
Heel veel geluk voor het nieuwe jaar!
Christa

Gepost door: christa | 01-01-12

Reageren op dit commentaar

Happy 2012 en nog veel blogplezier :)

Gepost door: just-me | 05-01-12

Reageren op dit commentaar

oh wat is het hier stil ;-)

Gepost door: fotorantje | 07-01-12

Reageren op dit commentaar

winterslaap aan t houen, maike?

groetjes,

Gepost door: Ri@ | 09-01-12

Reageren op dit commentaar

goeie voornemens? ik zou het begot niet weten, en daarbij, had ik er op nieuwjaar genomen dan waren ze nu toch al voorbij!
fijn weekend Maike!

Gepost door: joten | 13-01-12

Reageren op dit commentaar

Jij bent aan het genieten van uw keuken hé ;-)

Gepost door: bea | 13-01-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.