28-12-11

Van 2011 naar 2012

Ik ben iets vroeger met mijn eindejaarspreek dan anders (zat onder m'n planknop) en dat komt omdat wij -mijn man en ik- de keuken onderhanden aan het nemen zijn (men moet maar durven hè zo op het einde van het jaar!) en ik 's avonds echt de puf niet meer heb om iets te posten, bij andere bloggers langs te gaan of zelfs maar om de pc op te zetten, uitgezonderd nu. Mij kun je dus pas begin volgend jaar weer verwachten...aaaaa woow, dat klinkt veraf...maar is toch o zo dichtbij ;-)

Oké, en nu m'n preek!

Een nieuw jaar starten door mezelf te overladen met goede voornemens zie ik niet meer zitten...die komen toch nooit uit, lol. Nee serieus, ik zie wel wat het nieuwe jaar voor mij in petto heeft en hoe ik het dan zal aanpakken, denk maar aan mijn rookstop waarvan ik dacht dat ik gedoemd was om tot het eind mijner dagen te blijven roken. Ik denk, nee ik ben er trouwens zeker van, dat wij met het ouder worden zowiezo wijzer worden in ons doen en laten, zodanig zelfs dat sommige van die goede voornemens nog durven uitkomen ook nog. Ik ben geen bullebak, dus hoef ik op dat vlak al niet te veranderen. Ben natuurlijk ook geen heilige, kan ook niet en wil ik trouwens ook niet want dan geraak ik mijn persoonlijkheid kwijt. Maar hoe zit het bij jullie? Hebben jullie goede voornemens? Zoals het dieet dat je eindelijk wilt volbrengen? Wil je minder gaan vloeken, of zagen en klagen? (Als dat in je zit blijf je dat toch doen!) Of wil je "nee" leren zeggen inplaats van altijd "ja'? Het beste -volgens mij toch- is het nieuwe jaar hoopvol tegemoet te treden, en dat is wat ik iedereen toewens...een hoopvol nieuw jaar :-)

IMG_0026.jpg

21:49 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (11) | Pin it!

23-12-11

Maak het gezellig :-)

GMerryXmas - bySan.gif

23:07 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Pin it!

17-12-11

Een mannending ;-)

Het moet niet altijd een vrouw zijn die de show steelt hè! ;-)

bebe twist2244667.gif

23:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (13) | Tags: mannending | Pin it!

14-12-11

Ssssst, ben bezig!

De dagen gaan me een beetje te vlug, 'k kan niet bijhouden! Ben namelijk bezig met werken, rusten, werken, rusten en nadenken is zich uiteindelijk ook nog komen moeien, en niet het gewone nadenken hè, neenee 't is diepgaand zoals ze zeggen; over de betekenis van het leven in de tegenwoordige tijd, over de gepensioneerden in het algemeen en natuurlijk niet te vergeten over babies en de jeugd...als ik op deze manier blijf verder doen, is Kerstmis en Nieuwjaar zo achter de rug! Oja, ben ook nog van plan om mijn keuken in een nieuw decor te steken, en dan komen we bij een punt waar ik heel onzeker van wordt...in welke kleur en welke kleur moeten mijn overgordijnen dan weer hebben! Tussendoor bekijk ik het schildersdoek waar ik nog maar de eerste laag verf heb opgezet. Je ziet hè, ben zo druk bezig dat ik achterop geraak met m'n blog...ook dat nog!

16:33 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Pin it!

09-12-11

Mijn schets/tekening

Ik heb jullie in m'n postje van 24-11-2011 Modern abstract verteld dat ik redelijk goed kan tekenen...toch beter dan schilderen en om dat toch maar te bewijzen laat ik jullie een schets/tekening zien van een maiskolf. Ik weet niet of jullie het goed kunnen zien hè, 'k heb het in ieder geval bewezen, en het moeilijkste moet dus nog komen en dat is dat zien te schilderen in pasteltinten! Daar ik niks van verfmengerij ken, heb ik een andere oplossing gevonden, maar dàt mag je pas zien als het gelukt is. Nu moeten jullie het stellen met mijn schets/tekening :-)

maiskolf.jpg

Waarschijnlijk eindigt dit ook in Modern-abstract ;-)

18:18 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Tags: tekening | Pin it!