07-03-12

Doen jullie dat ook?

bloggers

Bloggers die geen gezicht hebben (anoniem dus), krijgen van mij een gezicht en ook een stem, en diegenen die een gezicht hebben (door een foto van hen op hun blog) krijgen van mij alleen de stem. Ik geef hen ook een karakter mee om uiteindelijk een persoon te kunnen boetseren. Zo heb ik verschillende blogpersonages gekneed die zeker niet misstaan in een soapserie, lol. Ik noem het blogpersonages en een soapserie omdat ik moet gissen naar de persoonlijkheid van een blogger en dit dus niet altijd strookt met de werkelijkheid (maar meestal zit ik er niet ver naast). Dus vroeg ik me af of jullie een anonieme blogger ook een gezicht en een stem geven?

15:26 Gepost in Algemeen | Commentaren (5) | Tags: bloggers | Pin it!

Commentaren

inderdaad! onbewust vorm je toch van iemand een beeld, zeker als die al eens wat persoonlijks blogt/reageert...en nog veel meer als je een en ander in dat persoonlijks herkent. ik denk dat zoiets onvermijdelijk is

Gepost door: joten | 07-03-12

Reageren op dit commentaar

ahja, dat proberen we zeker :-)
wil je nu dat ik schrijf hoe ik denk dat je eruit ziet, ahwel, beetje warrig kort (allé iets langer dan echt kort) haar, tussen blond en bruin, tussen 1m65 en 1m72, gewicht daar spreken we niet over, aan één voet een volledige sok en aan de andere die met gaten ;-)

Gepost door: fotorantje | 07-03-12

Reageren op dit commentaar

Dag Maike,

Inderdaad heb me al dikwijls afgevraagd hoe dat je eruit zou zien!
Ik kan er echt niets van maken maar wel dat je eerlijk en recht voor de raap bent!
Wens je een fijne avond
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke, x | 08-03-12

Reageren op dit commentaar

Dat doe ik ook. De anonieme bloggers hebben van mij een gezicht (geen stem) gekregen. Ik hoop dat ze anoniem blijven want het zou kunnen dat ik me een bult verschiet als ik zie hoe verkeerd mijn voorstelling van hen is :-)

Gepost door: bea | 08-03-12

Reageren op dit commentaar

Natuurlijk wel, iedereen is vrij om te fantaseren over een ander.
Of het ook klopt ? Af en toe krijg je puzzelstukjes en probeer je er een geheel van te maken.
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 09-03-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.