06-08-12

Wat skynet met me doet!

Hier ben ik weer om voor de zoveelste keer te proberen -zonder te walgen- een bericht te plaatsen zonder dat ik het voor de zoveelste keer schouderophalend weer uitwis, maar nu heb ik de moed bijeen geraapt om van mijn oren te maken. Ik begin een grote afkeer te krijgen van het bloggen en nee niet van de bloggers zelf (zeg ik er maar vlug bij voor er iemand denkt dat het over hem/haar gaat). Het begon door de "veranderingen" die skynet doorvoerde en waarin we er tot op heden nog steeds de moeilijkheden van ondervinden en daardoor ook veel bloggers zich uit de voeten maakten. De grootste hekel krijg ik van de zwijgzame kant van skynet, zo een zwijgzaamheid die ik IRL mijd als de pest, zo eentje waar ik niks mee te maken wil hebben ... en hier krijg ik het op m'n ogen geplakt gratis en voor niks als ik inlog. Een hekel krijg ik van het bloggen als ik de reacties lees op "Allesoverde" waar men niet eens de moeite neemt om een antwoord te geven op al de vragen die er gesteld worden! Elke verantwoordelijke die daar het forum hanteert en de vragen moet beantwoorden en dit weigert te doen valt uit mijn gratie, PUNT! Negeren zoals IRL kan ik hem/haar dus niet en zit ik opgescheept met iemand waar ik IRL niks mee te maken wil hebben! Overlopen naar een ander bloggedoe zie ik niet direct zitten, want wie zegt me dat het daar beter is? Wie kan mij zeggen dat daar ook niet iemand op een forum zit zoals bij "Allesoverde"? En dan heb je nog de reclame die overvloediger dan ooit aanwezig is, die voor je ogen staat te flikkeren als neonlampen in de nacht! Skynet, jullie hebben het ver gesjot, echt waar! Jullie hebben bloggers zover gekregen dat ze massaal naar Facebook en Twitter afzakten ... money money ... en ze lopen er massaal in ook! Jullie zijn niks meer of minder dan een stelletje reclamemakers die de waren aanprijzen om een centje mee te pikken ... om gratis op vakantie te kunnen gaan, dus ... om je zakken te vullen zullen we maar zeggen! Of ik dat kan hard maken? Hoeft niet, 't is duidelijk aanwezig! Het is in ieder geval een feit dat bloggen een zeldzaamheid wordt en dat jullie daar verantwoordelijk voor zijn! Het is ver gekomen dat ik moet kokhalzen als ik nog maar aan jullie -skynet dus- dènk!

Commentaren

oeioei zo erg meiske
ja dan zou je het bloggen wel ontzien natuurlijk

ik mag echt niet klagen bij seniorennet

Gepost door: fotorantje | 06-08-12

Reageren op dit commentaar

Ja, ik kan daar echt niet tegen.

Gepost door: maike | 07-08-12

Dag Maike,

Oeioieoei, wat is dat hier allemaal om te lezen!
dat vind ik nu ook wel als je met een vraag zit, en je stelt die dan ook dan heb ik ook wel graag dat ze erop antwoorden anders is het precies of ge zet er iets voor snot!!! pfff
Zou ook boos worden echt waar maar ik geef niet op en blijf hun ambeteren tot ze antwoorden! Zeker weten!!! Maar probeer toch maar rustig te blijven want het lost niks op alleen je bloeddruk stijgt!
Ik ben nog steeds gestopt met roken en het is niet makkelijk maar moeilijk gaat ook! punt!
Hoe zit het bij jouw? Soms nog trek of goesting in een sigaret ? Dat zal wel niet zeker! Blijven volhouden he! Ik heb alleen schrik dat de kilo's er terug gaan bijkomen die er in die drie jaar af zijn gegaan met roken!!! pffff We zien wel!
Wens je nog een gezellige avond en hoe zit het met het breien???
Lieve groetjes annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 06-08-12

Reageren op dit commentaar

Zoals je zegt Annemarieke, voor Piet Snot zitten, zo voel ik dat aan als ik al die vragen van de bloggers lees en ze krijgen er maar geen antwoord op! Het is gemeen en laag bij de grond en daar krijg ik het dus van.

Gepost door: maike | 07-08-12

dit is al heel lang zo.. ik ben zelf meerdere malen gestopt.. zelfs een nieuwe blog begonnen op een ander.. maar ik keer toch elke keer weer naar skynet.. vroeger was de blog een voorhistorische facebook.. we reageerde.. speelde in op elkaar.. en er was een heuse blogsfeer.. nu is het zo dat reacties eerder zeldzaam zijn.. jammer.. maar ik betrap er mij zelf ook op dat ik praktisch nergens meer reageer.. soit.. ik blog nog omdat het uit mijn vingers moet.. het enig dat wel jammer is dat skynet inderdaad zich niks meer aantrekt van z'n bloggers.. en het om het geld draait.. maar goed.. laat je hoofd niet hangen.. en doe gewoon je ding.. groetjes.. Bart..

Gepost door: bart | 07-08-12

Reageren op dit commentaar

Dag Bart,
Nu je hier hebt gereageerd gaan "mijn bloggers" uwe kant op komen ... hou u vast, lol. Nu maar hopen dat ze braaf zijn bij u ;-)
Mijn hoofd laten hangen door Skynet? No way, dat is skynet me niet waard maar mijn mening er over zeggen doe ik wèl en "braken" hoort erbij als je er willens nillens mee om moet gaan he :-)

Gepost door: maike | 07-08-12

Heel jammer Maike, dat je geen antwoorden krijgt op je vragen. Dit zou inderdaad niet mogen zijn! Ik zit ook op facebook en vind het leuk, maar bloggen vind ik nog altijd veel leuker.
Ik erger me soms blauw omdat er problemen zijn, maar anderzijds, zou ik het ook niet zitten om te verleggen, k zou niet weten hoe eraan begonnen!
Veel sterkte!

Gepost door: christa | 07-08-12

Reageren op dit commentaar

Ik heb niet gezegd dat ik geen antwoord krijg op mijn vragen maar wel dat ik de reacties daar lees en men niet eens de moeite neemt om de vragen te beantwoorden.

Gepost door: maike | 07-08-12

Dat is precies iets wat u heel hoog zit, de skynetproblemen. Ik trek mij daar niet veel van aan. Gaat het is het goed en gaat het niet dan is het maar zo. Niet van levensbelang voor mij ;-)

Gepost door: bea | 07-08-12

Reageren op dit commentaar

Zoals je ziet trek ik het me wel aan, maar niet in die mate dat ik er bijna m'n leven voor laat :p Het hoort nu eenmaal bij mijn karakter en dan lees je hoe ik van mijnen tak moet maken omdat ik IRL de mogelijkheid heb om zulke mensen opzij te laten liggen en hier niet.

Gepost door: maike | 07-08-12

Ik was vroeger ook bij skynet , en ook altijd problemen. Op een bepaald moment kon ik niet meer inloggen om een postje te zetten , maanden heb ik geprobeerd om contact met skynet te krijgen, zelfs met medewerking van andere bloggers .Ik begon ook een grote afkeer te krijgen van het bloggen,en ben er dan mee gestopt ,ik kan het bloggen niet laten. Een paar maand geleden ben ik dan opnieuw gestart met een blog bij "blogspot.com", en ben er heel tevrede van.

Gepost door: liliane | 07-08-12

Reageren op dit commentaar

Moet je gelijk geven Maike... toen ik hier zo'n 2 jaar geleden bij Skynet met n blog startte was t een plezier... de wisselwerking tssn de bloggers en ja ook het beheer en de werking van Skynet (Dennis toen). Maar sinds de zgn 'vernieuwing' is er niet veel plezier meer aan. Ik hou m'n blog aan maar post en reageer veel minder dan vroeger. Heb ook al vaak overwogen om over te stappen naar n ander blogplatform maar zie er enorm tegenop om weer helemaal opnieuw te moeten beginnen en zoals je zelf al zegt, daar zal t ook wel iets zijn... Intussen heb ik me wel n facebook-profiel aangemaakt maar anderzijds hoop ik toch dat t 'ooit' nog goed komt met de Skynet-blogs... ijdele hoop mss want hoe 't er nu aan toe gaat, geen enkele vorm van communicatie, is echt wel respectloos... Druk maak ik me er niet meer in... haalt toch niets uit...

Gepost door: AmaZony | 08-08-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.