18-08-12

Vakantie tot na de vakantie ;-)

Als jullie dit lezen liggen we al in bed en zijn we vertrokken als men morgen mijn blog leest. Ik weet het, 'k had het eerder moeten zeggen of op z'n minst eerder bij jullie moeten gereageerd hebben maar soit, het is niet zo, ik hoop in ieder geval dat ik na de vakantie de zin om te bloggen heb teruggevonden. O en weet je waar ik nog op hoop? Dat facebookers de weg naar de blogs vinden of herontdekken ... ijdele hoop denk ik, maar toch ... je weet maar nooit ;-) Voila, dit gezegd zijnde moet ik toch nog één ding zeggen: "Ik heb nog nooit mijn laptop mee op vakantie genomen, ook nu niet en nooit niet (ben niet gek)". Er zijn plezantere dingen te doen dan op je laptop het internet af te "struinen" (van wie heb ik dat woord geleerd???) Alé, tot na de vakantie he :-)

 

vakantie
Pakt em ;-)
22:38 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (5) | Tags: vakantie | Pin it!

11-08-12

Rara update

Hier zien we hem als cartoon

bruce willis-main_1.jpg

En hieronder als de gangster John Smith in de actiefilm:
Last Man Standing uit 1996.

600full-last-man-standing-screenshot.jpg

Bruce Willis

17:25 Gepost in Sterren | Commentaren (2) | Tags: acteur, bruce willis | Pin it!

09-08-12

Rara (een gemakkelijke)

bruce willis-main_1.jpg
Zijn voornaam is B, zijn familienaam is W.

In deze actie-film speelt hij een gangster. Weet u ook de titel van deze film en de naam van zijn personage? (Dat is om het moeilijker te maken) ;-)

09:56 Gepost in Sterren | Commentaren (4) | Tags: acteur | Pin it!

06-08-12

Wat skynet met me doet!

Hier ben ik weer om voor de zoveelste keer te proberen -zonder te walgen- een bericht te plaatsen zonder dat ik het voor de zoveelste keer schouderophalend weer uitwis, maar nu heb ik de moed bijeen geraapt om van mijn oren te maken. Ik begin een grote afkeer te krijgen van het bloggen en nee niet van de bloggers zelf (zeg ik er maar vlug bij voor er iemand denkt dat het over hem/haar gaat). Het begon door de "veranderingen" die skynet doorvoerde en waarin we er tot op heden nog steeds de moeilijkheden van ondervinden en daardoor ook veel bloggers zich uit de voeten maakten. De grootste hekel krijg ik van de zwijgzame kant van skynet, zo een zwijgzaamheid die ik IRL mijd als de pest, zo eentje waar ik niks mee te maken wil hebben ... en hier krijg ik het op m'n ogen geplakt gratis en voor niks als ik inlog. Een hekel krijg ik van het bloggen als ik de reacties lees op "Allesoverde" waar men niet eens de moeite neemt om een antwoord te geven op al de vragen die er gesteld worden! Elke verantwoordelijke die daar het forum hanteert en de vragen moet beantwoorden en dit weigert te doen valt uit mijn gratie, PUNT! Negeren zoals IRL kan ik hem/haar dus niet en zit ik opgescheept met iemand waar ik IRL niks mee te maken wil hebben! Overlopen naar een ander bloggedoe zie ik niet direct zitten, want wie zegt me dat het daar beter is? Wie kan mij zeggen dat daar ook niet iemand op een forum zit zoals bij "Allesoverde"? En dan heb je nog de reclame die overvloediger dan ooit aanwezig is, die voor je ogen staat te flikkeren als neonlampen in de nacht! Skynet, jullie hebben het ver gesjot, echt waar! Jullie hebben bloggers zover gekregen dat ze massaal naar Facebook en Twitter afzakten ... money money ... en ze lopen er massaal in ook! Jullie zijn niks meer of minder dan een stelletje reclamemakers die de waren aanprijzen om een centje mee te pikken ... om gratis op vakantie te kunnen gaan, dus ... om je zakken te vullen zullen we maar zeggen! Of ik dat kan hard maken? Hoeft niet, 't is duidelijk aanwezig! Het is in ieder geval een feit dat bloggen een zeldzaamheid wordt en dat jullie daar verantwoordelijk voor zijn! Het is ver gekomen dat ik moet kokhalzen als ik nog maar aan jullie -skynet dus- dènk!