24-06-13

Skynetblogs en Mozilla Firefox

komen niet meer overeen denk ik . Ik heb al een paar jaren Mozilla Firefox en dat heeft altijd prima gewerkt , behalve de laatste maanden ?

Ik zie al een paar maanden geen afbeeldingen meer op mijn blog ook niet van mijn banner. Ik mailde dus naar het skynet-team met ingesloten een printscreen. Ik kreeg al vlug een mailtje terug dat het niet aan hen lag maar aan mijn instellingen. Waarom ligt het ineens aan mijn instellingen en een paar maanden terug niet ? Nu moet je weten dat ik aan die instellingen niet aan kom omdat ik er de ballen van ken ! Of iemand uit mijn familie-kring of vrienden het kunnen oplossen ? Geen idee ! Dus zit de zin om verder te bloggen in m'n loopschoenen want ik zie ook de afbeeldingen , foto's , prentjes enz. niet van andere blogs , niks , nada ! Zelfs geen prentje of foto's op de hoofdpagina van skynetblogs ! Is het voor het skynet-team dan zo moeilijk om mij te laten weten hoe ik die instellingen moet veranderen of hebben ze daar totaal geen zin in ! Of erger ... geen kaas van gegeten .

Nu weten jullie waar die stilte op maike's blog vandaan komt zie en ik hoop dat iemand mij wèl kan vertellen wat ik kan doen aan die instellingen .

Ps: Bij wordpress en blogspot e. a. zie ik wel alles.

19:32 Gepost in Algemeen, Persoonlijk | Commentaren (5) | Tags: skynet | Pin it!

Commentaren

jammer genoeg ken ik niks van skynetblogs, k zou daar eerst een blog moeten aanmaken om te zien hoe dat ineen zit
maar mssch kunnen anderen hier helpen
wel 'heel sympathiek' van skynet om je zo goed te helpen, maar mssch weten ze het zelf niet

hopelijk verder alles oké met jou

Gepost door: fotorantje | 24-06-13

Reageren op dit commentaar

Dag Maike,

Ben echt blij dat ik je terug op je blog zie en dat je bij mij langs geweest bent!
Ik had ook zo'n problemen met mijn blog
Heb gesmeekt of ze alles terug op zijn plaats konden zetten, had een nieuw blog =hetzelfde als mijn echte blog maar met de commentaren en de categorieën van nu niet van al de jaren van mijn blog!!!!! Ben er ook niet aan geweest en ken er nul de ballen, van juist als jij anders zou ik je direct uit de nood helpen! spijtig!
En anders terug schrijven naar de help van skynet misschien helpen ze je toch!!

Ach ja, met cvs en fibro zou het mooi weer moeten zijn en die verschillende temperaturen zijn daar absoluut niet goed voor!
Af en toe iets bakken en koken als ik beter ben geeft me een goed gevoel ook al is het met horten en stoten soms maar we mogen niet te vlug de moed opgeven en door mijn medicatie kan ik toch wat huishoudelijke taken doen! oef!!

Wens je nog een gezellige avond en voor straks slaapwel!!
Lieve groetjes Annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 24-06-13

Reageren op dit commentaar

Alé, ik zal eens averechts doen :-) : ik heb nog geen problemen gehad met de skynetblogs en zie overal alles...en het is te hopen dat het zo blijft ;-)
Spijtig genoeg heb ik er geen flauw idee van aan wat het zou kunnen liggen. Hopelijk weet er iemand wel een oplossing want het zou spijtig zijn moest je er helemaal de brui aan geven door al die problemen, je bent lang genoeg weggebleven ik ben blij om weer iets te lezen hier...zelfs al is het geen al te best nieuws.

Zo te lezen bij mij doen uw kweekselkes het goed, ben verdorie heel benieuwd naar hoe of wat ;-)

Gepost door: bea | 24-06-13

Reageren op dit commentaar

Hallo Maike,
Blij dat je terug bent, ondanks de beschreven problemen.
Ken ook niets van Mozilla Firefox maar bedacht dat die misschien een support centrum hebben waar je met vragen terecht kunt.
Succes en groetjes.

Gepost door: Leva | 25-06-13

Reageren op dit commentaar

Dag Maike!

Awel, ben een beetje ongerust!
Ik lees hier niks meer van jouw, heeft de PC nog altijd haar kuren?
Of even geen zin om te bloggen?
Wens je toch een gezellige indoor dag want hier bij ons regent het en bij jullie?
Lieve groetjes Annemarieke, x

Gepost door: annemarieke | 08-09-13

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.