14-05-18

Nieuwe blog en een nieuw begin?

Bedankt skynet voor het mailtje en voor de uitleg hoe ik mijn blog moest overhevelen naar Wordpress laughing. Ik moet er eerlijkheidshalve aan toevoegen dat mijn dochter mij heeft geholpen want het gedacht dat ik het zelf moest uitzoeken bezorgde me stijve schouders en nek ( bijna geen nachtmerries tongue-out). Na het eerste mailtje van skynet dacht ik :" so what, dan begin ik wel helemaal opnieuw!" Maar toen las ik mijn blogje van de eerste tot de laatste post en ik kreeg een schuldgevoel lol. Een nieuwe blog... hoe begin ik daaraan??? Na het laatste skynetmailtje met daarin hoe je je blog moest overhevelen naar Wordpress, brak het koudzweet me uit! Ik vertelde het aan mijn dochter en die ging er eens vrolijk bij zitten... En heb je al een nieuwe titel voor die blog? Ikke??? Nee, euh ... probeer Roddelkont toch maar eerst zenne. Et voila, ik heb 'em, niemand had een roddelkont dus ik content. De link naar mijn nieuwe blog is deze: https://roddelkont.wordpress.com/ Ik weet nu niet of dieje slash achter 'com' erbij moet of niet. Je test maar of het moet al dan niet. Zo, mijn laatste postje zit er hier op. Bye skynet en nogmaals merci en ik vergeet de ellende die je soms tentoon spreidde maar de goeie en plezante dingen vergeet ik zeker niet.

Voor de moment heb ik mijn nieuwe blog nog op privé staan omdat ik daar nog aan het uitzoeken ben waar alles staat en hangt. Degenen die graag eens komen kijken gelieve een beetje geduld te hebben met mij.

Commentaren

dat is lang geleden, waar is de tijd van roddelkont...
succes op de andere blog

hier word ik geweigerd maar k probeer het nog eens en anders is het jammer maar helaas

Gepost door: fotorantje | 15-05-18

Reageren op dit commentaar

Fijn je terug te 'zien' fotorantje! En ja waar is den tijd van toen naartoe hé. Misschien breekt er wel een nieuwe tijd aan op WordPress :)

Gepost door: maike | 15-05-18

Post een commentaar