22-12-12

Fijne eindejaarsfeesten

Dat wens ik alle bloggers toe en natuurlijk een jaar met weinig tegenslagen.

Bij ons in de naaste familie is er de laatste maanden (lees vanaf Oktober tot nu) veel gebeurd. Nee, niet met mij persoonlijk maar toch heel dichtbij. Ze zeggen of denken wel eens dat als er iets ergs gebeurt, het meestal een ver van zijn bed show is, maar bij mij is het deze keer een beetje te dichtbij! De week voor de trouwdag van de dochter van mijn zus, werd de mama van de aanstaande bruidegom met spoed opgenomen en belandde ze op de intensive care (kantje boord). Een bijeenkomst werd gehouden en de trouwdag moest doorgaan vond de mama van de bruidegom en zo geschiedde. In diezelfde week krijgt de dochter (34 j. mama van twee kleine kindjes -eentje van drie jaar en eentje van 2 maanden oud) van mijn broer, te horen dat er een tumor is gevonden in haar dikke darm! De bestraling en chemo is gestart!

Of ik zin had/heb om te bloggen? Wat denk je zelf?

Ps: Iedereen nog bedankt voor de reacties die ik alsnog heb gekregen. Ik hoop na Nieuwjaar weer zin te krijgen in het bloggen.

19:16 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (16) | Pin it!

09-09-12

Ondergoed

Schoon zijn ze wel, en in alle kleuren en maten maar of het nog gezond is om ze te dragen betwijfel ik. Kijk maar eens goed naar het label dan zie je meestal dit: Zoveel % Polyamide (kunststof) en zoveel % Elasthaan (kunstvezel). Waarom ik daar nu over begin? Wel, met heet weer zweten wij, niet alleen op ons voorhoofd en rug maar overal en dan bedoel ik letterlijk en figuurlijk overal, zelfs tussen de benen valt het op als je niet oppast (ik heb het over zweten hè)! Linnen en katoen is dus een must met heet weer maar als je ondergoed draagt zonder zelfs maar 1%-tje katoen dan heeft linnen en katoen geen zin. Dus ging ik op zoek naar katoenen ondergoed en vond ze ook, maar ze zijn o zo wit, lol en euh als je dat niet meer gewoon bent ... maar een oplossing was vlug gevonden hoor en ik stond aan een rek met, jawel...(Dylon textielverf)  :-)

03-09-12

Onee, daar is ze weer!

Jaja, ben er weer! :p
Ik zal jullie in het kort vertellen hoe mijn vakantie is geweest :-D

Image10.jpg

Ik heb heel veel gezien, veel gehoord, geluisterd en gelachen , maar heb me bij momenten ook druk gemaakt hoor. Zo, jullie zijn weer op de hoogte ;-)

19:59 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (5) | Tags: vakantie | Pin it!

18-08-12

Vakantie tot na de vakantie ;-)

Als jullie dit lezen liggen we al in bed en zijn we vertrokken als men morgen mijn blog leest. Ik weet het, 'k had het eerder moeten zeggen of op z'n minst eerder bij jullie moeten gereageerd hebben maar soit, het is niet zo, ik hoop in ieder geval dat ik na de vakantie de zin om te bloggen heb teruggevonden. O en weet je waar ik nog op hoop? Dat facebookers de weg naar de blogs vinden of herontdekken ... ijdele hoop denk ik, maar toch ... je weet maar nooit ;-) Voila, dit gezegd zijnde moet ik toch nog één ding zeggen: "Ik heb nog nooit mijn laptop mee op vakantie genomen, ook nu niet en nooit niet (ben niet gek)". Er zijn plezantere dingen te doen dan op je laptop het internet af te "struinen" (van wie heb ik dat woord geleerd???) Alé, tot na de vakantie he :-)

 

vakantie
Pakt em ;-)
22:38 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (5) | Tags: vakantie | Pin it!

11-08-12

Rara update

Hier zien we hem als cartoon

bruce willis-main_1.jpg

En hieronder als de gangster John Smith in de actiefilm:
Last Man Standing uit 1996.

600full-last-man-standing-screenshot.jpg

Bruce Willis

17:25 Gepost in Sterren | Commentaren (2) | Tags: acteur, bruce willis | Pin it!