15-10-11

Irritante labels

De labels in sommige truien, bloezen, broeken, rokken en T-shirts kunnen ferm irritant zijn vind ik, en zit je bijgevolg constant aan je nek te krabben alsof daar een colonne vlooien huist. Door welk garen die er zijn ingenaaid weet ik niet maar ik heb de indruk dat het met 'gesponnen' blikjes-garen is gedaan, van die van cola light of zoiets...in ieder geval torn ik de labels eruit van elk kledingstuk dat ik koop! Of je hebt ook van die labels die er met nylongaren zijn ingestikt en waarvan het uiteinde van dat garen ook zorgt voor een irritant gevoel in je nek, en dan zwijg ik nog van de letters zelf! Kunnen ze nu eens niet gewoon katoengaren gebruiken of wat is dat tegenwoordig!?

11:08 Gepost in Algemeen | Commentaren (4) | Tags: labels | Pin it!

13-10-11

Ze is twee jaar geworden!

Wie? Roddelkontje hè!

!CID_0~12.GIF
Niet te geloven!

11:10 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (9) | Pin it!

09-10-11

Een mannentrui of toch maar niet

De vrouwenmode is weer goed bezig zenne! Een fleurig kleedje, mooi maar o zo dun, moet je maar opsmukken met een nepbontbodywarmerke! Een lange trui met hoge col? Liggen er genoeg, maar dan heb je alleen een dikke col op een dunne trui, of een dikke trui zonder mouwen! Of wat te denken van een herfskleurig vestje? Liggen er ook genoeg van, maar o weer zo dun dat je het beter kunt combineren met een geweven t-shirt eronder! Wel...ik heb op het punt gestaan om een mannentrui te kopen, maar durfde niet goed! Nu heb ik spijt dat ik het niet gedaan heb, lol. De herfst/wintermode voor mannen is stukken warmer en vlotter en leuker en ga zo maar door, maar wij moeten het doen met dunne fleurige herfstkleurige dingen waarbij je beter drie lagen overeen koopt of je vergaat van de kou! Van verkoopstechniek gesproken! Als alle vrouwen nu eens doen wat ik wilde doen hè...! Wie weet koop ik toch een lekker warme herfstkleurige mannentrui voor mij :-)

11:56 Gepost in Algemeen | Commentaren (7) | Tags: mannenmode, vrouwenmode | Pin it!

06-10-11

Oude glorie

Cher
*****

Ze acteert, rebelleert en choqueert, ze is the talk of the town in Hollywood, een geboren verleidster en...enorm getalenteerd en succesvol.

Ze werd geboren op 20 Mei 1946 in El Centro, een broeierig heet woestijndorp vlak bij de Mexicaanse grens, als Cherilyn dochter van Jackie Chan en John Sarkasian.

Cher1.jpg

"Mijn toekomst ziet er rooskleurig uit", zegt Cher en ze heeft alle reden tot die optimistische uitspraak. Want na enkele uitmuntende acteerprestaties en de eerste Oscar voor haar rol in Moonstruck kan haar carrière niet meer stuk. Wie had dat gedacht van de vrouw die jarenlang alleen in het nieuws stond vanwege haar spraakmakende optredens met Sonny Bono, haar rebellerende gedrag, relaties, scheidingen... Een onbesproken blad is ze nooit geweest en zal ze nooit worden.

Cher.jpg

Enkele van haar uitspraken:

"Ik heb liever dat de mensen mijn werk waarderen dan mijn persoon. Ik vind mezelf trouwens helemaal geen respectabele dame."

"Het belangrijkste in het leven vond ik plezier maken. Maar voor mijn dochtertje toomde ik mijn levenswijze graag in".

"Of ik zin had naast Meryl Streep te spelen? Dé Meryl Streep? Ik kon mijn oren niet geloven, natuurlijk wilde ik dat!"

"Ja, mijn vriendjes zijn jong, en wat dan nog? Ik wens me nu eenmaal niet te gedragen zoals andere dat doen."

Ps: Ze was een specialleke...nu hoor je er weinig of niks meer van. :-)

19:22 Gepost in Oude Glorie | Commentaren (4) | Tags: cher, actrice, zangeres | Pin it!

02-10-11

maike's roddel

Very skinny
***********

Terwijl ik in de wachtzaal van de Beeldvorming zat te wachten nam ik een modeblaadje om de tijd wat vooruit te laten gaan en bekeek ik vooral de modellen, niet de kleding die ze droegen. Wat zijn ze toch mager dacht ik bij mezelf...waarom vinden vele jonge meisjes dit 'het van het'? Wat is er in godsnaam mooi aan zo'n knokenspel? Wat vinden de jongens er eigenlijk van? Zet al die skinnies zonder hun modekleding aan in een vervallen, donker kasteel en je ziet zombies lopen, allemaal netjes achter elkaar en je hoort bij elk van hen hun maag rammelen wat lijkt op ketelmuziek! Terwijl ik verder bladerde kreeg ik meer en meer compassie met die modellen en kreeg ik meer en meer de indruk dat ze er heel ongelukkig uitzagen en vooral hongerig dus! Toen mijn naam werd afgeroepen en ik het modeblaadje terug op zijn plaats legde en de verpleegster volgde, dacht ik nog steeds: "Skinny, very skinny...o so skinny!" 

10:18 Gepost in Roddels | Commentaren (7) | Tags: skinny, mager, mode | Pin it!