09-08-12

Rara (een gemakkelijke)

bruce willis-main_1.jpg
Zijn voornaam is B, zijn familienaam is W.

In deze actie-film speelt hij een gangster. Weet u ook de titel van deze film en de naam van zijn personage? (Dat is om het moeilijker te maken) ;-)

09:56 Gepost in Sterren | Commentaren (4) | Tags: acteur | Pin it!

06-08-12

Wat skynet met me doet!

Hier ben ik weer om voor de zoveelste keer te proberen -zonder te walgen- een bericht te plaatsen zonder dat ik het voor de zoveelste keer schouderophalend weer uitwis, maar nu heb ik de moed bijeen geraapt om van mijn oren te maken. Ik begin een grote afkeer te krijgen van het bloggen en nee niet van de bloggers zelf (zeg ik er maar vlug bij voor er iemand denkt dat het over hem/haar gaat). Het begon door de "veranderingen" die skynet doorvoerde en waarin we er tot op heden nog steeds de moeilijkheden van ondervinden en daardoor ook veel bloggers zich uit de voeten maakten. De grootste hekel krijg ik van de zwijgzame kant van skynet, zo een zwijgzaamheid die ik IRL mijd als de pest, zo eentje waar ik niks mee te maken wil hebben ... en hier krijg ik het op m'n ogen geplakt gratis en voor niks als ik inlog. Een hekel krijg ik van het bloggen als ik de reacties lees op "Allesoverde" waar men niet eens de moeite neemt om een antwoord te geven op al de vragen die er gesteld worden! Elke verantwoordelijke die daar het forum hanteert en de vragen moet beantwoorden en dit weigert te doen valt uit mijn gratie, PUNT! Negeren zoals IRL kan ik hem/haar dus niet en zit ik opgescheept met iemand waar ik IRL niks mee te maken wil hebben! Overlopen naar een ander bloggedoe zie ik niet direct zitten, want wie zegt me dat het daar beter is? Wie kan mij zeggen dat daar ook niet iemand op een forum zit zoals bij "Allesoverde"? En dan heb je nog de reclame die overvloediger dan ooit aanwezig is, die voor je ogen staat te flikkeren als neonlampen in de nacht! Skynet, jullie hebben het ver gesjot, echt waar! Jullie hebben bloggers zover gekregen dat ze massaal naar Facebook en Twitter afzakten ... money money ... en ze lopen er massaal in ook! Jullie zijn niks meer of minder dan een stelletje reclamemakers die de waren aanprijzen om een centje mee te pikken ... om gratis op vakantie te kunnen gaan, dus ... om je zakken te vullen zullen we maar zeggen! Of ik dat kan hard maken? Hoeft niet, 't is duidelijk aanwezig! Het is in ieder geval een feit dat bloggen een zeldzaamheid wordt en dat jullie daar verantwoordelijk voor zijn! Het is ver gekomen dat ik moet kokhalzen als ik nog maar aan jullie -skynet dus- dènk!

11-07-12

Verslaafd? Ikke?

Ben ik gestopt met roken, komt er een andere verslaving om de hoek kijken...alé, ik denk dat toch. Toen ik leerde sokken breien dacht ik dat het bij 2 paar ging blijven; 1 paar voor hem en 1 paar voor mij, maar nu heb ik een aparte lade nodig om al die sokken (10 paar) in kwijt te kunnen, dus...ben ik nu verslaafd of niet, lol. Voor alle zekerheid gooi ik het over een andere boeg en ga ik vrijdag of zaterdag wol halen om een sjaal te breien :-)) Ik heb al gekeken op internet welke steek het gebruikelijkst is voor een sjaal en heb die al ingeoefend. Ik wist trouwens niet dat er zo'n massa steken en modellen waren voor een sjaal, maar goed, vrijdag of zaterdag ga ik op zoek naar dè modekleur voor de winter zie! :-)

breien.jpg

Euhm ... Zou het kunnen dat ik verslaafd geworden ben aan wol en breinaalden? ;-)

20:23 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (11) | Tags: breien, sjaal, sokken, verslaving | Pin it!

08-07-12

Mijn sorry

Ik ben niet iemand die zich voor het minste geringste gaat verontschuldigen maar nu doe ik dat wel! Dus beste mensen, mijn welgemeende sorry voor het na laten van een bericht over mij en jullie op die manier in het ongewisse liet. Ik zat al een tijdje op een rollercoaster door de onderzoeken die er gepland stonden in het ziekenhuis en elders toen skynet er nog een schepje bovenop deed door wat met onze blogs te spelen terwijl ik niet aanwezig was en ik een paar dagen later reacties las die me bijna de pijp aan Maarten deed geven! De zin om te bloggen staat nog steeds op een laag pitje maar het brandt nog en dat is het voornaamste. Om te ontspannen heb ik veel buiten gezeten (want bij ons heeft het zonnetje wèl haar best gedaan) en heb ik wat in de tuin gewerkt. Ook de braderij moest eraan geloven met evenveel terrasjesbezoek als winkels, anders houd ik dat natuurlijk niet vol. :-)) En mijn man...die volgde me...waarschijnlijk op den duur met de moed in z'n schoenen maar dat zei ie niet (ik zag het soms aan zijn manier van doen, lol)
Ik hoop dat mijn sorry goed is overgekomen en mijn uitleg aanvaardbaar. Tot morgen :-)

22:39 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Pin it!

25-06-12

De wapperende was

Wapperende was.gif

De zon schijnt en er is veel wind, het moment om te wassen en je was buiten op te hangen. De zin: De wapperende was liet me niet meer los toen ik 'm zag wapperen in de wind en 't is dankzij die zin dat ik een postje heb kunnen schrijven of het was er weer niet van gekomen. De wapperende was zou een nieuw verhaal kunnen zijn voor Suske en Wiske dacht ik, of voor Jommeke. De was die per ongeluk 's nachts is blijven hangen en die zo de kans kreeg om tot leven te komen... Laat je fantasie de vrije loop en je zit in de spokenwereld, hehe :-)

16:34 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (9) | Pin it!