22-03-12

Van's

Van's.jpg

Modeontwerpers zijn gewiekste zakenmensen, die het vooral op onze jeugd heeft gemunt. Nu weer zijn het de turnsloefen/pantoffels van vroeger, alleen noemen ze het geen turnsloefen meer, maar Van's, lol! Vroeger had je er twee witte modellen in, eentje met een elastiek op je wrijf/bovenvoet en eentje met veters. Toen ik deze Van's in het vizier kreeg moest ik toch echt lachen hoor, want de jeugd gaat weer denken dat ze het allernieuwste aan hun voeten hebben en geen antieke brol! Maar het allerbelangrijkste voor de modeontwerper is natuurlijk het geld dat binnenstroomt, dus ... wie thuis in de kelder of op de zolder nog een paar Van's/turnsloefen heeft staan...'t is de moment hè! ;-D

19:42 Gepost in Algemeen | Commentaren (12) | Tags: van's, turnpantoffels | Pin it!

18-03-12

Stel je eens voor...

Stel, je rijdt met je auto -voorzien van een hoop technische snufjes- langs een kanaal en een verkeerde stuurbeweging doet je in het water belanden...
Stel dat je -onder water- bij bewustzijn bent en dat je beseft dat je je gordel moet losmaken...moet niet simpel zijn denk ik! Stel dat het je uiteindelijk lukt en je nog net voldoende bewustzijnsvermogen over hebt om het raampje te openen...maar hoe???? En hoe zit het met de deur???? Alles is geblokkeerd! En dat beruchte hamertje, waar ligt dat? Is er wel een hamertje aan boord? Met al die technische snufjes is men misschien vergeten om het hamertje een plaatsje te geven in het handschoenenkastje, maar ook dat krijg je trouwens niet eens open! Wat nu????? Vroeger kon je met een hendeltje de ramen openen, deuren openen en zelfs het dak! Maar nu heeft men de auto zo "veilig" gemaakt dat het in nood een horror-monster is geworden en je er nog zelden UIT geraakt!

15:56 Gepost in Algemeen | Commentaren (9) | Tags: auto, technische-snufjes | Pin it!

15-03-12

Olalalalala!

Amaai, het is alweer acht dagen geleden dat ik nog iets postte, SHAME ON ME! En dat is nog niet alles hè, ben ook altijd van plan om op de reacties van mijn postjes te reageren zoals de reacties die mij ofwel doen nadenken, of waar ik het volledig mee eens ben...maar dan zijn we dikwijls al een paar dagen verder en heeft een tegen-reactie van mij nog weinig zin, volgens mij (ik zit niet elke dag aan mijn pc). En vanaf gisteren zit ik met een kleine spierscheuring tussen mijn schouderbladen. Dat heb je als je met je ellebogen op tafel je hoofd ondersteunt en je moet hoesten, lol...mens toch, heb eventjes afgezien maar het betert. Nog even niks doen en vooral niet te hevig van links naar rechts kijken en ik zwier binnen een paar dagen weeral met m'n armen ;-)

...........nu maar hopen dat ik weer geen acht dagen wacht om iets te posten................

11:08 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Tags: bloggen | Pin it!

07-03-12

Doen jullie dat ook?

bloggers

Bloggers die geen gezicht hebben (anoniem dus), krijgen van mij een gezicht en ook een stem, en diegenen die een gezicht hebben (door een foto van hen op hun blog) krijgen van mij alleen de stem. Ik geef hen ook een karakter mee om uiteindelijk een persoon te kunnen boetseren. Zo heb ik verschillende blogpersonages gekneed die zeker niet misstaan in een soapserie, lol. Ik noem het blogpersonages en een soapserie omdat ik moet gissen naar de persoonlijkheid van een blogger en dit dus niet altijd strookt met de werkelijkheid (maar meestal zit ik er niet ver naast). Dus vroeg ik me af of jullie een anonieme blogger ook een gezicht en een stem geven?

15:26 Gepost in Algemeen | Commentaren (5) | Tags: bloggers | Pin it!

05-03-12

Breien en nog eens breien

Geloof het of niet hè, maar ben aan m'n tweede paar sokken bezig :-)
Het eerste paar (voor m'n man) bestond uit 'net geen bloed, wel zweet en bijna tranen en nee geen gevloek (hou ik trouwens niet van, lost niks op). De eerste sok breidde ik dus met die beruchte vijf breinaalden! (Ik raad je trouwens aan om een bril op te zetten om je ogen te beschermen om de aanvallen van vijf breinaalden te voorkomen). Het rechte stuk oftewel het been zoals in de beschrijving staat gaat vlotjes, maar de hiel (hollandse hiel)...man man man dat was andere koek! De hiel is zo groot dat mijn man zijn enkels er helemaal inpassen lol! De tweede sok breidde ik met vier breinaalden en ook dat ging vlot, maar toen ik die hiel moest doen moest ik anders tellen, ook weer andere koek natuurlijk...man man man, dat was weer afzien, maar de hiel was deze keer zoals ie moest zijn :-)
In feite heeft mijn man twee sokken met twee verschillende hielen (das kunnen hè), maar als ie ze in z'n laarzen draagt ziet niemand dat, lol. En nu ben ik er voor mij aan het breien, met vier breinaalden en een ander soort hiel (jojo hiel). M'n eerste sok is af met een jojo hiel vol gaatjes *ahum*! Ben nu aan de hiel gekomen van m'n tweede sok...dat wordt weer zweten!

Zo, nu weet je waarom ik al die dagen niks van mij heb laten horen :-)

15:59 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Tags: breien, sokken | Pin it!