24-06-13

Skynetblogs en Mozilla Firefox

komen niet meer overeen denk ik . Ik heb al een paar jaren Mozilla Firefox en dat heeft altijd prima gewerkt , behalve de laatste maanden ?

Ik zie al een paar maanden geen afbeeldingen meer op mijn blog ook niet van mijn banner. Ik mailde dus naar het skynet-team met ingesloten een printscreen. Ik kreeg al vlug een mailtje terug dat het niet aan hen lag maar aan mijn instellingen. Waarom ligt het ineens aan mijn instellingen en een paar maanden terug niet ? Nu moet je weten dat ik aan die instellingen niet aan kom omdat ik er de ballen van ken ! Of iemand uit mijn familie-kring of vrienden het kunnen oplossen ? Geen idee ! Dus zit de zin om verder te bloggen in m'n loopschoenen want ik zie ook de afbeeldingen , foto's , prentjes enz. niet van andere blogs , niks , nada ! Zelfs geen prentje of foto's op de hoofdpagina van skynetblogs ! Is het voor het skynet-team dan zo moeilijk om mij te laten weten hoe ik die instellingen moet veranderen of hebben ze daar totaal geen zin in ! Of erger ... geen kaas van gegeten .

Nu weten jullie waar die stilte op maike's blog vandaan komt zie en ik hoop dat iemand mij wèl kan vertellen wat ik kan doen aan die instellingen .

Ps: Bij wordpress en blogspot e. a. zie ik wel alles.

19:32 Gepost in Algemeen, Persoonlijk | Commentaren (5) | Tags: skynet | Pin it!

22-03-13

Katarakt

Gisteren naar de oogarts geweest en echt, hoeveel jaren dat dat geleden was kan ik niet zeggen maar dat het héél véél jaren geleden was, dat wel. Ik was dus voorbereid op een brilleke om ver te zien, want ver zien is bij mij niet meer je dat en iedereen die ik ken herken ik van ver niet meer. Dus ging ik op voorhand al op zoek naar een montuur dat bij mij paste (ook moeilijk zunne) maar heb toch een keischoneke gevonden en omdat ik dacht dat ik er toch eentje moest dragen, kon ik er evengoed een zonnebril met dezelfde sterkte bij nemen, maar dat viel tegen... 'k heb katarakt aan m'n rechteroog! Katarakt is in 't kort gezegd een vertroebeling van de ooglens en dan helpt een bril niet, wel een operatie. En omdat die slaagkans op 60% ligt (zei de oogarts), denk ik er in de verste verte nog niet aan om me te laten opereren, dat is voor ergens in de toekomst...ik zie nog goed genoeg met m'n linkeroog! Alleen spijtig van dat brilleke...'k had er zo schoon mee gestaan maar te duur om er mee in nepglazen rond te lopen. ;-)

14:45 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (8) | Tags: katarakt, ooglens, operatie | Pin it!

19-03-13

Zelf moesen ;-)

Ik las eergisteren de blog van Bea en moest glimlachen om haar nieuwsgierigheid wat betreft zaadjes planten en ze "zien" groeien. Ik wist wat ze bedoelde en voelde, vandaar ook dit postje, haha.

Moesen, wat is dat? Is dat niet verkeerd getypt? Nee, dat is niet verkeerd getypt lol, dat is van eigen makelij. Ik dacht er wordt de dag van vandaag zoveel met woorden gespeeld dat ik ook maar eens iets moest verzinnen en voila, moesen is geboren. Tja, zo gaat dat soms bij mij als ik moestuinieren een lange titel vind en ik er niet direct een kortere versie van in voorraad hebt (soit, morgen ben ik dat woord misschien al vergeten). Op deze foto's zie je dus duidelijk waar ik mee bezig was tijdens mijn afwezigheid en waar ik nog volop mee bezig ben. Ik had alles al in potjes gezaaid toen ik dat van die flessen tegenkwam op internet, dus...wie niet waagt... Het idee om zaadjes te planten in een plastieke fles vind ik geniaal! Kost niks en het teveel aan water wordt in het onderste gedeelte opgevangen.

Image2.jpg

Image3.jpg

Hier zie je hoe je dat moet doen en om me niet te snijden aan de randen heb ik ze voor de zekerheid ingetaped.

Image5.jpg

Ohja, en Bea...op deze manier hoef je het plantje, bolletje of vruchtsteentje niet op te lichten om te zien of er nu wel of geen worteltjes aangekomen zijn, lol. Ben benieuwd of ik deze zomer kan oogsten wat ik gezaaid heb en "moesen" bij m'n hobby's kan rekenen want ik heb namelijk ook geen groene vingers, wel geduld ;-)

 

17-03-13

Update operatie nichtje

Nichtje is geopereerd, weefsel is onderzocht en er zijn geen uitzaaiïngen gevonden, oef! Ze moet nog wel een hele tijd chemo hebben.

Weet je wat er in mij omging na al dat slechte nieuws? Wel ... ik werd opstandig -in m'n binnenste natuurlijk- en schopte tegen alles wat voor m'n voeten kwam! Toch lachte ik soms, zei een goeiendag waar nodig, praatte over serieuze en minder serieuze dingen, maar godlievedeugd wat was ik opstandig! Ik verwenste iedere misdadiger naar de hel! Ik wenste zelfs dat iedere misdadiger deze ziekte kreeg als er een onschuldig kind/volwassene door getroffen dreigde te worden! Men wenst het z'n ergste vijand niet toe hè ... awel, ik wel (ben geen heilige).

Ps: Nogmaals bedankt mensen voor jullie medeleven.

14:43 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (6) | Tags: verwensingen | Pin it!

22-12-12

Fijne eindejaarsfeesten

Dat wens ik alle bloggers toe en natuurlijk een jaar met weinig tegenslagen.

Bij ons in de naaste familie is er de laatste maanden (lees vanaf Oktober tot nu) veel gebeurd. Nee, niet met mij persoonlijk maar toch heel dichtbij. Ze zeggen of denken wel eens dat als er iets ergs gebeurt, het meestal een ver van zijn bed show is, maar bij mij is het deze keer een beetje te dichtbij! De week voor de trouwdag van de dochter van mijn zus, werd de mama van de aanstaande bruidegom met spoed opgenomen en belandde ze op de intensive care (kantje boord). Een bijeenkomst werd gehouden en de trouwdag moest doorgaan vond de mama van de bruidegom en zo geschiedde. In diezelfde week krijgt de dochter (34 j. mama van twee kleine kindjes -eentje van drie jaar en eentje van 2 maanden oud) van mijn broer, te horen dat er een tumor is gevonden in haar dikke darm! De bestraling en chemo is gestart!

Of ik zin had/heb om te bloggen? Wat denk je zelf?

Ps: Iedereen nog bedankt voor de reacties die ik alsnog heb gekregen. Ik hoop na Nieuwjaar weer zin te krijgen in het bloggen.

19:16 Gepost in Persoonlijk | Commentaren (16) | Pin it!

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende